Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOCABÜK MAHALLESİNDE CEMEVİ AÇILIŞI YAPILDI

DÜNYA 03.11.2022 - 17:47, Güncelleme: 03.11.2022 - 17:47
 

KOCABÜK MAHALLESİNDE CEMEVİ AÇILIŞI YAPILDI

Balya Kocabük Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Cemevi törenine vatandaşlar ile birlikte protokolde katıldı.
Balya Kocabük Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Cemevi törenine vatandaşlar ile birlikte protokolde katıldı. Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA yaptığı açıklamada; “Bugün ilçemiz Kocabük Mahallesinde Cemevi açılışımızı gerçekleştirdik. Cemevinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eder, Mahallemize ve Balya’mıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” dedi. Açılışa katılan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI; “Balya Belediyemizin Kocabük köyünde kullanıma kazandırdığı cemevi açılışını il yöneticilerimiz, il kadın kollarımız, il disiplin kurulu başkanımız Cemal Kavak, ilçe başkanımız Enver koruyan ve yöneticilerimiz, ilçe kadın kolları başkanımız Fatma Çeşmeli ve yöneticilerimiz, İvrindi ilçe başkanımız Ayhan Arslanbey ve yöneticilerimiz, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan, önceki dönem milletvekilimiz Mehmet Tüm, Alevi derneklerinin yöneticileri, STK temsilcilerimiz, partililerimiz ve değerli halkımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu güzel ibadethaneyi yapılışından açılışına kadar köyümüze kazandıran başta Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ve Kocabük köyü muhtarımız Erdinç Yılmaz’a, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Değerli canlara hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Balya Kocabük Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Cemevi törenine vatandaşlar ile birlikte protokolde katıldı.

Balya Kocabük Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Cemevi törenine vatandaşlar ile birlikte protokolde katıldı.

Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA yaptığı açıklamada; “Bugün ilçemiz Kocabük Mahallesinde Cemevi açılışımızı gerçekleştirdik. Cemevinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eder, Mahallemize ve Balya’mıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” dedi.

Açılışa katılan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI; “Balya Belediyemizin Kocabük köyünde kullanıma kazandırdığı cemevi açılışını il yöneticilerimiz, il kadın kollarımız, il disiplin kurulu başkanımız Cemal Kavak, ilçe başkanımız Enver koruyan ve yöneticilerimiz, ilçe kadın kolları başkanımız Fatma Çeşmeli ve yöneticilerimiz, İvrindi ilçe başkanımız Ayhan Arslanbey ve yöneticilerimiz, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan, önceki dönem milletvekilimiz Mehmet Tüm, Alevi derneklerinin yöneticileri, STK temsilcilerimiz, partililerimiz ve değerli halkımızla birlikte gerçekleştirdik. Bu güzel ibadethaneyi yapılışından açılışına kadar köyümüze kazandıran başta Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ve Kocabük köyü muhtarımız Erdinç Yılmaz’a, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Değerli canlara hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.