Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kitap Fuarında Önemli Konular Konuşuldu!

GÜNDEM 20.08.2022 - 19:20, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Kitap Fuarında Önemli Konular Konuşuldu!

CHP iktidarında yapılacaklar ele alındı. Çevre, Doğa ve Eğitim konuları ön plandaydı.
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI sosyal medya hesabından kitap fuarında ki etkinliği paylaştı ve önemli konulara değinen Serkan Sarı, paylaşmında; “Edremit Kitap Fuarında bu akşam Milletvekillerimiz Yıldırım Kaya, Murat BAKAN’ın konuşmacı olduğu paneli İl yöneticilerimiz Kamuran Taşdemirel, Hüseyin Yenitürk, Hakkı Kurtuluş Demir, Orkun Atlay, İlçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nuran Çiftcioğlu, Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan ile birlikte izledik. AKP iktidarının çevreye, doğaya, yaşama, eğitime verdiği zararın konuşulduğu, CHP iktidarında yapacaklarımızın paylaşıldığı keyifli bir panel oldu.” açıklamasında bulundu. Ya Çözecekler Ya da Çözeceğiz! Fuarda ki ilerleyen saatlerde, Siteler Birliği Temsilcileri ile bir araya gelen Serkan Sarı paylaşımında “Edremit siteler birliği temsilcileri ile bu akşam Edremit Kitap Fuarında bir araya geldik, bölgede yaşayan halkımız Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin alt yapı sorunlarını çözmediği ve yıllar geçmesine rağmen bir adım atmadığı için isyanlarını dile getirmek üzere gelmişler. Doğasıyla tüm Dünya’nın göz bebeği olan bölgemiz, ne yazık ki beceriksiz Büyükşehir Yönetiminin ihmalleri sonucunda her geçen gün daha da kirleniyor, geri dönüşü olmaz bir noktaya gidiyor. Çevremize, doğanıza verilen bu zarara sessiz kalamayız, hep birlikte mücadele edeceğiz. Ya çözecekler, yada biz geldiğimizde çözeceğiz, doğamıza sahip çıkacağız.” diyerek kararlı olduklarını kamuoyuna bildirdi.
CHP iktidarında yapılacaklar ele alındı. Çevre, Doğa ve Eğitim konuları ön plandaydı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan SARI sosyal medya hesabından kitap fuarında ki etkinliği paylaştı ve önemli konulara değinen Serkan Sarı, paylaşmında; “Edremit Kitap Fuarında bu akşam Milletvekillerimiz Yıldırım Kaya, Murat BAKAN’ın konuşmacı olduğu paneli İl yöneticilerimiz Kamuran Taşdemirel, Hüseyin Yenitürk, Hakkı Kurtuluş Demir, Orkun Atlay, İlçe Başkanımız Deniz Onur Özcan, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nuran Çiftcioğlu, Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan ile birlikte izledik. AKP iktidarının çevreye, doğaya, yaşama, eğitime verdiği zararın konuşulduğu, CHP iktidarında yapacaklarımızın paylaşıldığı keyifli bir panel oldu.” açıklamasında bulundu.

Ya Çözecekler Ya da Çözeceğiz!


Fuarda ki ilerleyen saatlerde, Siteler Birliği Temsilcileri ile bir araya gelen Serkan Sarı paylaşımında “Edremit siteler birliği temsilcileri ile bu akşam Edremit Kitap Fuarında bir araya geldik, bölgede yaşayan halkımız Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin alt yapı sorunlarını çözmediği ve yıllar geçmesine rağmen bir adım atmadığı için isyanlarını dile getirmek üzere gelmişler. Doğasıyla tüm Dünya’nın göz bebeği olan bölgemiz, ne yazık ki beceriksiz Büyükşehir Yönetiminin ihmalleri sonucunda her geçen gün daha da kirleniyor, geri dönüşü olmaz bir noktaya gidiyor. Çevremize, doğanıza verilen bu zarara sessiz kalamayız, hep birlikte mücadele edeceğiz. Ya çözecekler, yada biz geldiğimizde çözeceğiz, doğamıza sahip çıkacağız.” diyerek kararlı olduklarını kamuoyuna bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.