Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIRSAL MAHALLELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİYASET 27.10.2022 - 17:51, Güncelleme: 27.10.2022 - 17:51
 

KIRSAL MAHALLELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Burhaniye kırsal mahallelerinde cami ve kıraathane bakım ve onarımları başladı. Burhaniye’nin kırsal mahallelerindeki kıraathane ve ibadet alanlarının bakım ve onarımları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılmaya başlandı. Cami, tuvalet, fırın ve kıraathaneleri tamir ederek kış şartlarına hazırlayan Burhaniye Belediyesi, köy yollarının da açma ve parke taş döşeme işlemlerini hızlandırdı. Kurucaoluk ve Çamtepe Mahallesinde yıkılan cami duvarları yenilenirken, kıraathanelerin çatıları yalıtım malzemeleriyle döşenerek tamir edildi. Cami ve tuvaletlerin dış sıvalarıyla birlikte boya, badana işlerini de yürüten ekipler, muhtarların taleplerini de alarak çalışmalarını sürdürüyor.
KIRSAL MAHALLELERDE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Burhaniye kırsal mahallelerinde cami ve kıraathane bakım ve onarımları başladı.
Burhaniye’nin kırsal mahallelerindeki kıraathane ve ibadet alanlarının bakım ve onarımları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılmaya başlandı. Cami, tuvalet, fırın ve kıraathaneleri tamir ederek kış şartlarına hazırlayan Burhaniye Belediyesi, köy yollarının da açma ve parke taş döşeme işlemlerini hızlandırdı. Kurucaoluk ve Çamtepe Mahallesinde yıkılan cami duvarları yenilenirken, kıraathanelerin çatıları yalıtım malzemeleriyle döşenerek tamir edildi. Cami ve tuvaletlerin dış sıvalarıyla birlikte boya, badana işlerini de yürüten ekipler, muhtarların taleplerini de alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.