Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kiraz Festivali'nde 5 kilometre yüzdüler

SPOR 10.06.2023 - 16:07, Güncelleme: 10.06.2023 - 16:07
 

Kiraz Festivali'nde 5 kilometre yüzdüler

Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali programı çerçevesinde düzenlenen Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları tamamlandı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 57.'si düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali programı çerçevesinde yer alan Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları yaklaşık 60 yüzücünün katılımıyla tamamlandı. Alkaya Sahili'nden başlayarak Rumeli İskelesi'ne kadar 5 kilometrelik parkur boyunca kulaç atan sporcular, birinciliği elde etmek için kıyasıya mücadele ederken yarışmanın birincisi 60 yaşındaki Yüksel Sönmez oldu. Sönmez, birinciliğin ardından yaptığı konuşmasında, "Biz İstanbul'dan geliyoruz. 57. Kiraz Festivali'ne katılmaktan çok mutluluk duyduk. Bu organizasyonda olmak için buradayız. Kiraz Festivali'nde 5 bin metre yüzdük. Yorulmadan çok sakin bir şekilde çıktık, mutluyuz. Bu organizasyonu düzenlediği için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e teşekkür ederim" dedi. Yarışların tamamlamasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sporcuları tebrik ederek birincilik kupasını ve madalyaları takdim etti.
Tekirdağ'da Uluslararası Kiraz Festivali programı çerçevesinde düzenlenen Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları tamamlandı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 57.'si düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali programı çerçevesinde yer alan Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları yaklaşık 60 yüzücünün katılımıyla tamamlandı.
Alkaya Sahili'nden başlayarak Rumeli İskelesi'ne kadar 5 kilometrelik parkur boyunca kulaç atan sporcular, birinciliği elde etmek için kıyasıya mücadele ederken yarışmanın birincisi 60 yaşındaki Yüksel Sönmez oldu. Sönmez, birinciliğin ardından yaptığı konuşmasında, "Biz İstanbul'dan geliyoruz. 57. Kiraz Festivali'ne katılmaktan çok mutluluk duyduk. Bu organizasyonda olmak için buradayız. Kiraz Festivali'nde 5 bin metre yüzdük. Yorulmadan çok sakin bir şekilde çıktık, mutluyuz. Bu organizasyonu düzenlediği için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e teşekkür ederim" dedi.
Yarışların tamamlamasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sporcuları tebrik ederek birincilik kupasını ve madalyaları takdim etti.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.