Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Memiş, depremzedeleri ziyaret etti

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 13:32
 

Kaymakam Memiş, depremzedeleri ziyaret etti

Kaymakam Memiş, depremzedeleri ziyaret etti
Burhaniye ilçesinde, depremzedeler için yardım kampanyaları devam ederken, Kaymakam İlyas Memiş de ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti. Kaymakam Memiş, Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketi sonrası İlçeye gelen depremzede vatandaşları yalnız bırakmadı.İlçede işletmesi bulunan Blue Port Otel, Marina Otel ve Erpey Ferah otele yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Kaymakam İlyas Memiş, depremzede vatandaşların hal hatırlarını ve ihtiyaçlarını sorarak, vatandaşlara geçmiş olsun ve yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı dileklerini iletti. Her zaman depremzedelerin yanında olduklarını anlatan Kaymakam Memiş, yardım kampanyasının devam ettiğini söyledi. Ziyarette Kaymakam İlyas Memiş’e Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan eşlik etti.
Kaymakam Memiş, depremzedeleri ziyaret etti
Burhaniye ilçesinde, depremzedeler için yardım kampanyaları devam ederken, Kaymakam İlyas Memiş de ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti. Kaymakam Memiş, Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketi sonrası İlçeye gelen depremzede vatandaşları yalnız bırakmadı.
İlçede işletmesi bulunan Blue Port Otel, Marina Otel ve Erpey Ferah otele yerleştirilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Kaymakam İlyas Memiş, depremzede vatandaşların hal hatırlarını ve ihtiyaçlarını sorarak, vatandaşlara geçmiş olsun ve yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı dileklerini iletti. Her zaman depremzedelerin yanında olduklarını anlatan Kaymakam Memiş, yardım kampanyasının devam ettiğini söyledi. Ziyarette Kaymakam İlyas Memiş’e Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.