Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kayınpederini öldürmek için tetikçi tutmuş

ASAYİŞ 20.05.2023 - 15:05, Güncelleme: 20.05.2023 - 15:05
 

Kayınpederini öldürmek için tetikçi tutmuş

3 yıl sonra sohbet arasında itiraf: “Bacağına sıkmaları için para verdim”
Ataşehir’de 3 yıl önce öldürülen 55 yaşındaki Aziz Ürün’ün damadı Osman K. tarafından parayla tutulan tetikçiler tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili çalışmalarını derinleştiren Cinayet Büro Ekipleri 2 tetikçiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Selahattin E.’nin daha önceden de Adana’da bir cinayetten aranmasının olduğu ve hakkında 18 yıl kesilmiş cezasının olduğu ortaya çıktı., Ataşehir’de 6 Ağustos 2020 günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda Aziz Ürün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Çalışmaların devamında tanık E.E.’nin ifadesine başvuruldu. E.E. ifadesinde Aziz Ürün’ün damadı Osman K. ile ortak bir iş yaptıklarını Ürün’ün ölümünde sonra yaptıkları bir konuşmada Osman K.’nın olayı itiraf ettiğini öne sürdü. Osman K.’nın bir konuşmasında kendisine; “Kayınpederimi vurmaları için Selahattin E. ve Hüseyin U. isimli şahıslara para verdim. Bunlar bacağından yaraladı ama kayınpederim vefat etti” dediğini öne sürdü. Biri daha önce de cinayet işlemiş Bu ifadenin üzerine çalışmalarını derinleştiren Cinayet Masası ekipleri olay yerine yakın gelip koşarak giden ve eşgallere uyan iki kişiyi tespit etti. Şüpheliler Selahattin E.(41) ve Hüseyin U. (25) önceki gün yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikisinin de çeşitli suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenilirken, Selahattin E.’nin daha önceden Adana’da karıştığı bir cinayetten 18 yıl kesilmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
3 yıl sonra sohbet arasında itiraf: “Bacağına sıkmaları için para verdim”

Ataşehir’de 3 yıl önce öldürülen 55 yaşındaki Aziz Ürün’ün damadı Osman K. tarafından parayla tutulan tetikçiler tarafından vurulduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili çalışmalarını derinleştiren Cinayet Büro Ekipleri 2 tetikçiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Selahattin E.’nin daha önceden de Adana’da bir cinayetten aranmasının olduğu ve hakkında 18 yıl kesilmiş cezasının olduğu ortaya çıktı.,
Ataşehir’de 6 Ağustos 2020 günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda Aziz Ürün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Çalışmaların devamında tanık E.E.’nin ifadesine başvuruldu. E.E. ifadesinde Aziz Ürün’ün damadı Osman K. ile ortak bir iş yaptıklarını Ürün’ün ölümünde sonra yaptıkları bir konuşmada Osman K.’nın olayı itiraf ettiğini öne sürdü. Osman K.’nın bir konuşmasında kendisine; “Kayınpederimi vurmaları için Selahattin E. ve Hüseyin U. isimli şahıslara para verdim. Bunlar bacağından yaraladı ama kayınpederim vefat etti” dediğini öne sürdü.
Biri daha önce de cinayet işlemiş
Bu ifadenin üzerine çalışmalarını derinleştiren Cinayet Masası ekipleri olay yerine yakın gelip koşarak giden ve eşgallere uyan iki kişiyi tespit etti. Şüpheliler Selahattin E.(41) ve Hüseyin U. (25) önceki gün yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikisinin de çeşitli suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenilirken, Selahattin E.’nin daha önceden Adana’da karıştığı bir cinayetten 18 yıl kesilmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.