Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİYE ÖDÜL YAĞMURU / MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINDI

EĞİTİM 03.11.2022 - 18:28, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:28
 

KARESİYE ÖDÜL YAĞMURU / MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINDI

KARESİYE ÖDÜL YAĞMURU / MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINDI
Balıkesir İl Milli Eğitimde ödüller ve görevden almalar oldu. Devlet mekanizması her daim dinamiktir, ne zaman ne olacağını kimse bilemez. Bir taraftan ödül verir, diğer taraftan görevden alır.   Hem ilçe müdürüne hem de şube müdürlerine ödül. Balıkesir  İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Yılı Ödül Listesi hazırlandı. Listede il genelinde görev yapan ve başarılı görülen  bir çok idarecinin ve eğitimcinin ismine yer verildi. Ama hiçbiri Karesi İlçe Milli Eğitim kadar başarılı olamadı. Çünkü Karesi’de hem müdür hem de yardımcıları ödüle layık görüldü. Karesi’nin çalışkan yönetici ekibi fark edilmiş olacak ki ödüle layık görüldü. Hem Karesi ekibini hem de ödül listesinde olan diğer hocalarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığının Personeline Ödül verilmesine dair yönerge kapsamında KARESİYE ÖDÜL YAĞDI. Başarılı yönetici ve eğitimcilere verilen ödül kapsamında; Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ,  Karesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hidayet KOROL ve Karesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim ALTINEL’e ödül alacaklar listesinde yer verildi. Peki, Karesi İlçe Milli Eğitimdeki yöneticilerden kim ÖDÜL ALAMADI? NEDEN ÖDÜL VERİLMEDİ? Ödül alamayanlara neden verilmemiş olacağı ile ilgili güzel bir yazı hazırlıyoruz. Kendilerinin baktığı dosya konularını, konu başlıklarını, dosyada adı geçenleri vb. hepsini hazırlayıp yayınlayacağız. Tabi başarılı idarecilerimize de değineceğiz. Başarının sırrını, çalışkanlıklarını ve ne kadar üretken olduklarını sizlerin takdirine bırakacağız. Bu arada ödül alamayan idareci hocalarımız kendilerine de bir bakmalı acaba ben neden bu listede yokum diye. Ödül listesinde adı olan eğitimci ve idarecilere devletimizin belirlemiş olduğu miktarda nakdi ödeme yapılmakta.     Erdek ve Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürleri görevden alındı. Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil CAMGÖZ, Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel DEMİR, Balya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÇAKIR ve Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERAY görülen lüzum üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevden alındılar. Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel DEMİR hakkında devam eden ayrı bir adli sürecin olduğu bilgisine de ulaştık. Kaymakamlık onayı ile daha önce açığa alındığı bilgisini de sizlerle paylaşmak isteriz. Neden açığa alındığı ve devam eden adli süreç ile ilgili ayrıntılı bilgileri sonraki sayımızda yazacağız. Bu arada Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERAY hakkında da adli süreç olduğu bilgisi tarafımıza ulaştı. Bir tarafta ödül dağıtılırken diğer taraftan görevden almaların olması Milli Eğitimde neler oluyor sorusunu sorduruyor.    
KARESİYE ÖDÜL YAĞMURU / MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINDI

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.