Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE DESTEK

YAŞAM 12.06.2022 - 16:08, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

KARESİ BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİLERE DESTEK

Karesi Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk
Karesi Belediyesi yaz aylarına girilmesiyle özellikle yol, parke taşı ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Altyapı çalışmaları kapsamında Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yaşanan yağışlarla bozulan tarla yollarını da düzenleyerek, açma çalışmalarına başladı. Çiftçilerin arazilerine ulaşarak rahatlıkla üretimlerini sürdürmelerini amaçlayan Karesi Belediyesi ekipleri, kırsal mahalle muhtarlarıyla koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Üreten tüm kesimlerin yanında olduklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Başkan Orkan, “Üreten, alın terini emeğiyle yoğuran, toprağa hayat veren çiftçilerimizin arazilerine ulaşımını rahatlatmak için ilçe genelinde arazi yolu açma ve düzenleme çalışmaları belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam ediyor. Üreticilerimizin tarlalarına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlamak ve ürünlerini zamanında ve sıkıntısız bir şekilde hasat yapmalarına olanak sağlamak adına bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimiz için büyük öneme sahip tarla yollarında gerek yağışlardan ve gerekse de diğer nedenlerden dolayı yıpranan yollarda yenileme, yolu olmayan tarlalarda yeni yol açma çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Karesi Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk” dedi.
Karesi Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk

Karesi Belediyesi yaz aylarına girilmesiyle özellikle yol, parke taşı ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Altyapı çalışmaları kapsamında Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yaşanan yağışlarla bozulan tarla yollarını da düzenleyerek, açma çalışmalarına başladı. Çiftçilerin arazilerine ulaşarak rahatlıkla üretimlerini sürdürmelerini amaçlayan Karesi Belediyesi ekipleri, kırsal mahalle muhtarlarıyla koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Üreten tüm kesimlerin yanında olduklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Başkan Orkan, “Üreten, alın terini emeğiyle yoğuran, toprağa hayat veren çiftçilerimizin arazilerine ulaşımını rahatlatmak için ilçe genelinde arazi yolu açma ve düzenleme çalışmaları belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam ediyor. Üreticilerimizin tarlalarına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlamak ve ürünlerini zamanında ve sıkıntısız bir şekilde hasat yapmalarına olanak sağlamak adına bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerimiz için büyük öneme sahip tarla yollarında gerek yağışlardan ve gerekse de diğer nedenlerden dolayı yıpranan yollarda yenileme, yolu olmayan tarlalarda yeni yol açma çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Karesi Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.