Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ BELEDİYESİ’NDEN 2 TON MAMA VE 1500 MAMA KABI

DÜNYA 06.10.2022 - 18:43, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:43
 

KARESİ BELEDİYESİ’NDEN 2 TON MAMA VE 1500 MAMA KABI

KARESİ BELEDİYESİ’NDEN 2 TON MAMA VE 1500 MAMA KABI
Karesi Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle vatandaşlara 2 ton kedi ve köpek maması ile 1500 mama kabı dağıttı. Etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediyenin sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi. Kedi ve köpek evleri ile sokaktaki sahipsiz hayvanlara sıcak bir yuva kuran Karesi Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe aha imza attı. Vatandaşlara 2 ton kedi ve köpek maması ile 1500 mama kabı dağıttı. Etkinliğe Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu de katıldı. Salih Tozan Kültür Merkezi önünde yapılan etkinlikte kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz mama kabı ve mama hediye edildi. Ayrıca vatandaşlara hayvan hakları konusunda bilgilendirme broşür dağıtıldı. “HAYVAN KULÜBELERİNİ YAZ-KIŞ KORUYORUZ” Sokak hayvanlarına sadece belirli günlerde değil, yıl boyunca sahip çıktıklarını söyleyen Başkan Orkan, yaz ve kış aylarında periyodik olarak su kabı, mama kabı ve mama dağıttıklarını vurguladı. Şehrin birçok noktasına kedi ve köpek evlerinin yerleştirildiğini söyleyen Orkan, “Yunus Emre'nin 'Yaratılanı severim yaratandan ötürü' şiarıyla dost elimizi can dostlarımıza uzatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzenli olarak koyduğumuz mama kaplarını sıklaştırıyoruz, mama bulunmayan noktalara takviye yapıyoruz, bunları elimizden geldiğince de denetleyeceğiz. Eksik kaldığımız noktalarda da hemşehrilerimiz bizleri lütfen 444 99 10 numaralı çağrı merkezimizden bilgilendirsin. Sokaktaki sahipsiz ve kimsesiz sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için hayvanseverler ile birlikte uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz” dedi.
KARESİ BELEDİYESİ’NDEN 2 TON MAMA VE 1500 MAMA KABI

Karesi Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle vatandaşlara 2 ton kedi ve köpek maması ile 1500 mama kabı dağıttı. Etkinlikte vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediyenin sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi.

Kedi ve köpek evleri ile sokaktaki sahipsiz hayvanlara sıcak bir yuva kuran Karesi Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe aha imza attı. Vatandaşlara 2 ton kedi ve köpek maması ile 1500 mama kabı dağıttı. Etkinliğe Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu de katıldı. Salih Tozan Kültür Merkezi önünde yapılan etkinlikte kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz mama kabı ve mama hediye edildi. Ayrıca vatandaşlara hayvan hakları konusunda bilgilendirme broşür dağıtıldı.

“HAYVAN KULÜBELERİNİ YAZ-KIŞ KORUYORUZ”

Sokak hayvanlarına sadece belirli günlerde değil, yıl boyunca sahip çıktıklarını söyleyen Başkan Orkan, yaz ve kış aylarında periyodik olarak su kabı, mama kabı ve mama dağıttıklarını vurguladı. Şehrin birçok noktasına kedi ve köpek evlerinin yerleştirildiğini söyleyen Orkan, “Yunus Emre'nin 'Yaratılanı severim yaratandan ötürü' şiarıyla dost elimizi can dostlarımıza uzatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzenli olarak koyduğumuz mama kaplarını sıklaştırıyoruz, mama bulunmayan noktalara takviye yapıyoruz, bunları elimizden geldiğince de denetleyeceğiz. Eksik kaldığımız noktalarda da hemşehrilerimiz bizleri lütfen 444 99 10 numaralı çağrı merkezimizden bilgilendirsin. Sokaktaki sahipsiz ve kimsesiz sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için hayvanseverler ile birlikte uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.