Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

JANDARMA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

YAŞAM 06.04.2023 - 14:53, Güncelleme: 06.04.2023 - 14:53
 

JANDARMA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

JANDARMA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; 04 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında sokak hayvanlarının beslenmesi ve sokak hayvanları için farkındalık maksadıyla Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca 04 Nisan 2023 tarihinde Burhaniye ve Ayvalık İlçelerinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına mama ve su tedarik edilerek beslenmeleri sağladı. Vatandaşlarımıza sokak hayvanlarına yapılacak kötü muamelelere karşı yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirme yaptı, ayrıca telefonlara HAYDİ uygulaması yüklenerek nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı.
JANDARMA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; 04 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında sokak hayvanlarının beslenmesi ve sokak hayvanları için farkındalık maksadıyla Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca 04 Nisan 2023 tarihinde Burhaniye ve Ayvalık İlçelerinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına mama ve su tedarik edilerek beslenmeleri sağladı.

Vatandaşlarımıza sokak hayvanlarına yapılacak kötü muamelelere karşı yapılması gerekenler ile ilgili bilgilendirme yaptı, ayrıca telefonlara HAYDİ uygulaması yüklenerek nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.