Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İvrindi Belediye Başkanı ile küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendiren toplantı!

SİYASET 20.12.2022 - 15:05, Güncelleme: 20.12.2022 - 15:05
 

İvrindi Belediye Başkanı ile küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendiren toplantı!

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'de küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendirmek için tanıtım toplantısı gerçekleştiridi.
İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'de küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendirmek için tanıtım toplantısı gerçekleştiridi. Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cengiz: " İlçemizin yaşam standartlarının daha jyi olabilmesi adına ortak akla önem veriyoruz.    Küçük sanayi esnafımızla, ilçemizde kısa süre sonra hayata geçireceğimiz küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projemizi değerlendirdiğimiz ve atacağımız adımları görüştüğümüz tanıtım toplantısı gerçekleştirdik.    Minimum 2000 kişinin istihdamına katkı sağlayacak projemizi hayata geçirdiğimizde ilçemiz tarım ve hayvancılıktan sonra sanayi anlamında adından söz ettiren bir konuma gelecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'de küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendirmek için tanıtım toplantısı gerçekleştiridi.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi'de küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projelerini değerlendirmek için tanıtım toplantısı gerçekleştiridi. Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cengiz: " İlçemizin yaşam standartlarının daha jyi olabilmesi adına ortak akla önem veriyoruz.

 

 Küçük sanayi esnafımızla, ilçemizde kısa süre sonra hayata geçireceğimiz küçük ve orta ölçekli sanayi alanı projemizi değerlendirdiğimiz ve atacağımız adımları görüştüğümüz tanıtım toplantısı gerçekleştirdik.

 

 Minimum 2000 kişinin istihdamına katkı sağlayacak projemizi hayata geçirdiğimizde ilçemiz tarım ve hayvancılıktan sonra sanayi anlamında adından söz ettiren bir konuma gelecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.