Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İŞE ALIM TALİMATI MI YOKSA DİP NOT MU?

KÜLTÜR 30.06.2022 - 19:45, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

İŞE ALIM TALİMATI MI YOKSA DİP NOT MU?

Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un kendi telefonunda ki bir ekran görüntüsü yayınlandı.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un kendi telefonunda ki bir ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görseli Ankara Kuşu yayınladı ve gündem oldu. Bizim merak ettiğimiz bu görüntü neden Whatsapp durumdan paylaşıldı. Bu kolay kolay paylaşılacak bir şey değil. Amaç neydi? Ayrıca bu not Balıkesir Üniversitesi Rektörüne bir talimat mı yoksa bir dip not mu? Ne dersiniz, sizce hangisi? Ve önemli olan kısım notta adı geçen şahsın işe alınıp alınmadığı. Malum üniversitede çok şey oluyor. Biz akademik kadrosunu alıp hemen belediyeye görevlendirilen kişileri gördük. Bu ve buna benzer olayları zaman zaman ulusal medyadan da takip ediyoruz. Yakın zamanda yenileri de eklenebilir.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un kendi telefonunda ki bir ekran görüntüsü yayınlandı.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’un kendi telefonunda ki bir ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görseli Ankara Kuşu yayınladı ve gündem oldu. Bizim merak ettiğimiz bu görüntü neden Whatsapp durumdan paylaşıldı. Bu kolay kolay paylaşılacak bir şey değil. Amaç neydi?

Ayrıca bu not Balıkesir Üniversitesi Rektörüne bir talimat mı yoksa bir dip not mu? Ne dersiniz, sizce hangisi? Ve önemli olan kısım notta adı geçen şahsın işe alınıp alınmadığı. Malum üniversitede çok şey oluyor. Biz akademik kadrosunu alıp hemen belediyeye görevlendirilen kişileri gördük. Bu ve buna benzer olayları zaman zaman ulusal medyadan da takip ediyoruz. Yakın zamanda yenileri de eklenebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.