Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Raul Bobadilla, Bandırmaspor'da

DÜNYA 25.05.2023 - 20:56, Güncelleme: 25.05.2023 - 20:56
 

Raul Bobadilla, Bandırmaspor'da

Bandırmaspor, Paraguaylı 35 yaşındaki santrfor Raul Bobadilla ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, FC Schaffhausen forması giyen Raul Bobadilla'yı kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hoş Geldin Bobadilla! Raul Bobadilla ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi. 35 yaşındaki Paraguaylı forvet, bu sezon FC Schaffhausen ile çıktığı 29 karşılaşmada 13 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Ral Bobadilla, futbol kariyerinde River Plate, Concordia BS, Grasshoppers, M. Gladbach, Aris, Young Boys, Basel, Augsburg, Argentinos Jrs., Guarani ve Fluminense gibi takımlarda top koşturdu.
Bandırmaspor, Paraguaylı 35 yaşındaki santrfor Raul Bobadilla ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, FC Schaffhausen forması giyen Raul Bobadilla'yı kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hoş Geldin Bobadilla! Raul Bobadilla ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi.
35 yaşındaki Paraguaylı forvet, bu sezon FC Schaffhausen ile çıktığı 29 karşılaşmada 13 gol, 3 asistlik performans sergiledi.
Ral Bobadilla, futbol kariyerinde River Plate, Concordia BS, Grasshoppers, M. Gladbach, Aris, Young Boys, Basel, Augsburg, Argentinos Jrs., Guarani ve Fluminense gibi takımlarda top koşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.