Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kartal’da kolonunda çatlak oluşan 7 katlı apartman tahliye edildi

DÜNYA 18.05.2023 - 16:35, Güncelleme: 18.05.2023 - 16:35
 

Kartal’da kolonunda çatlak oluşan 7 katlı apartman tahliye edildi

Kartal’da 7 katlı bir apartmanın sakinleri, binanın kolonunda çatlak oluştuğunu fark etti. 16 daireli apartman ile yan tarafında bulunan başka bir apartman tedbir amacıyla boşaltıldı. Ekiplerin binalarda araştırma ve incelemeleri sürüyor.
Kartal’da Orhantepe Mahallesi'nde dün gece 7 katlı bir apartmanda yaşayanlar, binanın taşıyıcı kolonunda çatlaklar oluştuğunu fark etti. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, binada incelemelerde bulundu. 16 dairenin ve 2 dükkanın bulunduğu apartman gece saatlerinde tedbir amacıyla boşaltıldı. Boşaltılan apartmanın yanındaki 14 daire ve 5 dükkanın bulunduğu apartman da tedbir amacıyla bugün sabah saatlerinde boşaltıldı. Gece saatlerinde boşaltılan apartman için yıkım kararı alındığı öğrenildi. Binalarda ekiplerin araştırma ve çalışmaları sürüyor. Öte yandan, iki binaya da yakın bir alanda başka bir binanın kontrollü yıkımının yapıldığı görüldü. Yıkımı yapan ekipteki görevlilerden Osman Aktaş, "Yıkım firması yıkımı yaparken yan binadakiler kendilerini tehlikede buldular. Onun için yıkım kararı çıktı. Yan binanın kolonları çatlaktı zaten ve alt tarafta kolon da yok. Eski olduğu için yan bina çürüme noktasına gelmiş. Biz de yan tarafta yıkım yapınca titreşimden dolayı yan binadaki vatandaşlar korktular. Belediye ekiplerimiz sahada olduğu için bizim yıkımımızı durdurdular ve buranın da tahliyesine karar verdiler. Şu anda iki bina boşaltıldı. Bir tanesinin yıkımı netleşti, diğerine ise karar verecek belediye ekipleri" dedi. Binanın kolonundaki çatlaklar, bir apartman sakini tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Kartal’da 7 katlı bir apartmanın sakinleri, binanın kolonunda çatlak oluştuğunu fark etti. 16 daireli apartman ile yan tarafında bulunan başka bir apartman tedbir amacıyla boşaltıldı. Ekiplerin binalarda araştırma ve incelemeleri sürüyor.

Kartal’da Orhantepe Mahallesi'nde dün gece 7 katlı bir apartmanda yaşayanlar, binanın taşıyıcı kolonunda çatlaklar oluştuğunu fark etti. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, binada incelemelerde bulundu. 16 dairenin ve 2 dükkanın bulunduğu apartman gece saatlerinde tedbir amacıyla boşaltıldı. Boşaltılan apartmanın yanındaki 14 daire ve 5 dükkanın bulunduğu apartman da tedbir amacıyla bugün sabah saatlerinde boşaltıldı. Gece saatlerinde boşaltılan apartman için yıkım kararı alındığı öğrenildi. Binalarda ekiplerin araştırma ve çalışmaları sürüyor.
Öte yandan, iki binaya da yakın bir alanda başka bir binanın kontrollü yıkımının yapıldığı görüldü. Yıkımı yapan ekipteki görevlilerden Osman Aktaş, "Yıkım firması yıkımı yaparken yan binadakiler kendilerini tehlikede buldular. Onun için yıkım kararı çıktı. Yan binanın kolonları çatlaktı zaten ve alt tarafta kolon da yok. Eski olduğu için yan bina çürüme noktasına gelmiş. Biz de yan tarafta yıkım yapınca titreşimden dolayı yan binadaki vatandaşlar korktular. Belediye ekiplerimiz sahada olduğu için bizim yıkımımızı durdurdular ve buranın da tahliyesine karar verdiler. Şu anda iki bina boşaltıldı. Bir tanesinin yıkımı netleşti, diğerine ise karar verecek belediye ekipleri" dedi.
Binanın kolonundaki çatlaklar, bir apartman sakini tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.