Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muhtarların seçim günü mesaisi

GÜNDEM 14.05.2023 - 15:48, Güncelleme: 14.05.2023 - 15:48
 

Muhtarların seçim günü mesaisi

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi öncesi muhtarlıklardan seçmen kâğıtlarını almayan vatandaşlar için muhtarlar mesailerini sürdürüyor.
Türkiye’nin gözünün çevrildiği seçim öncesi muhtarlar, seçmen için mahallelerinde kapı kapı dolaşıp, seçmen kâğıtlarını dağılmasının ardından evlerinde bulunmayan vatandaşlar için bugün de mesai yapıyorlar. Edirne’nin seçmen yoğunluğunun en çok olduğu mahallelerden bir tanesi olan Şükrüpaşa Mahalle muhtarlığı seçmenler için bugünde hizmet veriyor. Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, seçmen kağıdını almayan vatandaşlar için sabah erken saatlerinden itibaren çalıştıklarını belirtti. Muhtar Tasmalı, “Edirne’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Şükrüpaşa Mahallesi’nde 32 bin seçmenimiz var. Elimizdeki seçmen pusulalarını ulaştırabildiğimiz kadarını vatandaşlarımıza ulaştırdık. Şu anda muhtarlıklarımız akşam saat 4 buçuğa kadar açık olacaktır. Bu seçmen kusurlarımızı devam ettireceğiz, biz görevimizi yapmak mecburiyetindeyiz. Vatandaşlarımıza ülkemize bu seçim hayırlı ve uğurlu olsun. Seçmen kâğıtlarının 25 bin tanesini ulaştıramadık. Seçmenler hala gelip seçmen kağıtlarını alıyorlar. Yurt dışında olanlar, görevde ve öğrencilerimiz var” dedi. Vatandaşlardan Hasan Uçar ise “Kimliğiyle ve işlerinden dolayı bugüne kadar şeyimi seçmen kağıdımı alamadım. Bugün fırsat bulup buraya geldim ve oy kullanmaya gideceğim. Seçimlerde vatandaşlar karar verecek” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi öncesi muhtarlıklardan seçmen kâğıtlarını almayan vatandaşlar için muhtarlar mesailerini sürdürüyor.

Türkiye’nin gözünün çevrildiği seçim öncesi muhtarlar, seçmen için mahallelerinde kapı kapı dolaşıp, seçmen kâğıtlarını dağılmasının ardından evlerinde bulunmayan vatandaşlar için bugün de mesai yapıyorlar.
Edirne’nin seçmen yoğunluğunun en çok olduğu mahallelerden bir tanesi olan Şükrüpaşa Mahalle muhtarlığı seçmenler için bugünde hizmet veriyor. Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, seçmen kağıdını almayan vatandaşlar için sabah erken saatlerinden itibaren çalıştıklarını belirtti. Muhtar Tasmalı, “Edirne’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Şükrüpaşa Mahallesi’nde 32 bin seçmenimiz var. Elimizdeki seçmen pusulalarını ulaştırabildiğimiz kadarını vatandaşlarımıza ulaştırdık. Şu anda muhtarlıklarımız akşam saat 4 buçuğa kadar açık olacaktır. Bu seçmen kusurlarımızı devam ettireceğiz, biz görevimizi yapmak mecburiyetindeyiz. Vatandaşlarımıza ülkemize bu seçim hayırlı ve uğurlu olsun. Seçmen kâğıtlarının 25 bin tanesini ulaştıramadık. Seçmenler hala gelip seçmen kağıtlarını alıyorlar. Yurt dışında olanlar, görevde ve öğrencilerimiz var” dedi.
Vatandaşlardan Hasan Uçar ise “Kimliğiyle ve işlerinden dolayı bugüne kadar şeyimi seçmen kağıdımı alamadım. Bugün fırsat bulup buraya geldim ve oy kullanmaya gideceğim. Seçimlerde vatandaşlar karar verecek” diye konuştu.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.