Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir-Körfez Yozgatlılar Derneği törenle açıldı

DİĞER 09.05.2023 - 15:08, Güncelleme: 09.05.2023 - 15:08
 

Balıkesir-Körfez Yozgatlılar Derneği törenle açıldı

Türkiye’nin her ilinden göç alan Balıkesir’de, hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Edremit'te Körfez Yozgatlılar Yardımlaşma Derneği düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.
İnönü Caddesi’nde açılan derneğin açılış törenine ilgi büyük oldu. Körfez Yozgatlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Şahin, Körfez ilçeleri Ayvalık’tan Küçükkuyu’ya kadar yörede yaşayan Yozgatlı hemşehrilerle birlikte olmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Yiğidin harman olduğu illerimizden bir tanesi de Yozgat'tır" dedi. Dernek binasının açılından sonra bina önünde yöre has oyunlar oynandı. Ercan Şahin’in başkanlığındaki kurucu yönetim kurulunda Kadir Özkan başkan yardımcısı, Murat Çiftçi, Murat Akdemir, Hatice Dinçer, Nizam Aksoy ve Mustafa Doğan kurucu üye olarak yer aldılar.
Türkiye’nin her ilinden göç alan Balıkesir’de, hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Edremit'te Körfez Yozgatlılar Yardımlaşma Derneği düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

İnönü Caddesi’nde açılan derneğin açılış törenine ilgi büyük oldu. Körfez Yozgatlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Şahin, Körfez ilçeleri Ayvalık’tan Küçükkuyu’ya kadar yörede yaşayan Yozgatlı hemşehrilerle birlikte olmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Yiğidin harman olduğu illerimizden bir tanesi de Yozgat'tır" dedi.
Dernek binasının açılından sonra bina önünde yöre has oyunlar oynandı.
Ercan Şahin’in başkanlığındaki kurucu yönetim kurulunda Kadir Özkan başkan yardımcısı, Murat Çiftçi, Murat Akdemir, Hatice Dinçer, Nizam Aksoy ve Mustafa Doğan kurucu üye olarak yer aldılar.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.