Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da otomobil elektrik direğine çarptı: 3 yaralı

ASAYİŞ 09.05.2023 - 03:46, Güncelleme: 09.05.2023 - 03:46
 

Bandırma'da otomobil elektrik direğine çarptı: 3 yaralı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Bandırma-Bursa yolunda Bursa istikametine seyir eden Hasan Oğuzhan B. idaresindeki 10 BK 689 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü ve yanında bulunan Efe Eren S. ile Ayberk C. yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Bandırma-Bursa yolunda Bursa istikametine seyir eden Hasan Oğuzhan B. idaresindeki 10 BK 689 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü ve yanında bulunan Efe Eren S. ile Ayberk C. yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.