Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de 29 şüpheli şahsa operasyon

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2023 - 15:35, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:36
 

Balıkesir’de 29 şüpheli şahsa operasyon

Balıkesir’de 29 şüpheli şahsa operasyon
Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin ayrı ayrı yaptıkları organize suç ve uyuşturucu operasyonlarında 29 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 12 şahıs tutuklandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Bandırma Kaçakçılıkla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde yapılan çalışmalarda 29 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 12 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek, 4 adet ruhsatsız tüfek ve 30 adet fişek, 33 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Balıkesir’de 29 şüpheli şahsa operasyon

Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin ayrı ayrı yaptıkları organize suç ve uyuşturucu operasyonlarında 29 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 12 şahıs tutuklandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Bandırma Kaçakçılıkla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde yapılan çalışmalarda 29 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 12 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek, 4 adet ruhsatsız tüfek ve 30 adet fişek, 33 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.