Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR

DÜNYA 11.03.2023 - 21:02, Güncelleme: 13.03.2023 - 15:55
 

KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR

KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR
- KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR - KARESİ’DE ATIKLARDAN CAN DOSTLARA SICAK YUVA Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde kurulan atölyede çöplere bırakılan eşya, lastik ve kumaşları kullanarak kedi ve köpekler için barınaklara dönüştürüyor. Karesi Belediyesi ilçenin belirlenen bölgelerine ve talepler doğrultusunda sokak hayvanlarının yoğun olduğu yerlere köpek ve kedi evleri bırakıyor. Köpek ve kediler için Karesi Belediyesi ekipleri tarafından yapılan kulübeler, geri dönüşüm malzemelerinden üretiliyor. Vatandaşlar tarafından çöplere bırakılan tahta eşyaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde kurulan atölyede çöplere bırakılan eşya, lastik ve kumaşları kullanarak kedi ve köpekler için barınaklara dönüştürüyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yaptığı açıklamada, evsel atıklarını değerlendirdiklerini belirterek, “Diyelim çöpe bir televizyon dolabı atılıyor. Biz bu televizyon dolabını elimizdeki malzemeler ile dönüştürüp mükemmel bir kedi köpek evi yapıyoruz. Bununla ilgili olumlu geri dönüşler aldık.” dedi. BELEDİYEDEN HALKA DAVET Özellikle hava şartlarının sokak hayvanlarını zorladığı kış ve yaz aylarında Karesi Belediyesi tarafından belirlenen beslenme noktalarına sokak hayvanları için kuru mama ve su bırakılıyor. Karesi Belediyesi yetkilileri, Karesi İlçesi’nde yaşayan herkesi evlerinin önlerine soğuk kış ve sıcak yaz günlerinde bir kap su ve bir miktar yiyecek bırakmaya davet ediyor.
KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR

- KARESİ BELEDİYESİ ATIKLARDAN SOKAK HAYVANLARINA KULÜBE YAPIYOR

- KARESİ’DE ATIKLARDAN CAN DOSTLARA SICAK YUVA

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde kurulan atölyede çöplere bırakılan eşya, lastik ve kumaşları kullanarak kedi ve köpekler için barınaklara dönüştürüyor.

Karesi Belediyesi ilçenin belirlenen bölgelerine ve talepler doğrultusunda sokak hayvanlarının yoğun olduğu yerlere köpek ve kedi evleri bırakıyor. Köpek ve kediler için Karesi Belediyesi ekipleri tarafından yapılan kulübeler, geri dönüşüm malzemelerinden üretiliyor. Vatandaşlar tarafından çöplere bırakılan tahta eşyaları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atık Getirme Merkezi’nde kurulan atölyede çöplere bırakılan eşya, lastik ve kumaşları kullanarak kedi ve köpekler için barınaklara dönüştürüyor.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yaptığı açıklamada, evsel atıklarını değerlendirdiklerini belirterek, “Diyelim çöpe bir televizyon dolabı atılıyor. Biz bu televizyon dolabını elimizdeki malzemeler ile dönüştürüp mükemmel bir kedi köpek evi yapıyoruz. Bununla ilgili olumlu geri dönüşler aldık.” dedi.

BELEDİYEDEN HALKA DAVET

Özellikle hava şartlarının sokak hayvanlarını zorladığı kış ve yaz aylarında Karesi Belediyesi tarafından belirlenen beslenme noktalarına sokak hayvanları için kuru mama ve su bırakılıyor. Karesi Belediyesi yetkilileri, Karesi İlçesi’nde yaşayan herkesi evlerinin önlerine soğuk kış ve sıcak yaz günlerinde bir kap su ve bir miktar yiyecek bırakmaya davet ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.