Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak Yardım Çalışmalarını İnceledi

YAŞAM 09.03.2023 - 18:16, Güncelleme: 09.03.2023 - 18:16
 

Vali Şıldak Yardım Çalışmalarını İnceledi

Vali Şıldak Yardım Çalışmalarını İnceledi
Vali Hasan Şıldak Balıkesir’den afet bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret ile başlayan Şıldak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Vali Şıldak daha sonra Balıkesir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için hazırlanan Yaylada Yardım Toplama Merkezini ve İl genelinden gönderilen yardımların toplandığı 75’nci Yıl Gençlik Merkezini ziyaret etti. Yürütülen yardım faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Şıldak, İlimizde misafir edilen afetzedeler için gayretle çalışan kurumlara, personele ve gönüllülere teşekkür etti.   Afetzede Misafirlere Ziyaret Vali Hasan Şıldak programı kapsamında depremin ardından Balıkesir’e gelen afetzedelerin geçici olarak konakladıkları Gazi Mustafa Kemal Uygulama Oteli ve Hasan Basri Çantay Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Şıldak konuk edilen depremzedelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Vali Şıldak Yardım Çalışmalarını İnceledi

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’den afet bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret ile başlayan Şıldak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali Şıldak daha sonra Balıkesir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için hazırlanan Yaylada Yardım Toplama Merkezini ve İl genelinden gönderilen yardımların toplandığı 75’nci Yıl Gençlik Merkezini ziyaret etti. Yürütülen yardım faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Şıldak, İlimizde misafir edilen afetzedeler için gayretle çalışan kurumlara, personele ve gönüllülere teşekkür etti.

 

Afetzede Misafirlere Ziyaret

Vali Hasan Şıldak programı kapsamında depremin ardından Balıkesir’e gelen afetzedelerin geçici olarak konakladıkları Gazi Mustafa Kemal Uygulama Oteli ve Hasan Basri Çantay Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. Şıldak konuk edilen depremzedelerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.