Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Mustafa Canbey’in Kadınlar Günü Mesajı

SİYASET 08.03.2023 - 10:24, Güncelleme: 08.03.2023 - 10:24
 

Milletvekili Mustafa Canbey’in Kadınlar Günü Mesajı

Milletvekili Mustafa Canbey’in Kadınlar Günü Mesajı
Milletvekili Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.” sözleriyle kutladı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, cinsiyetler arası adaleti şiar edinmiş bir geleneğin mensubu olduklarını vurgulayarak, göreve geldikleri 2002’den bugüne, iş dünyasında, eğitimde, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmek için önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi çok yönlü, bütüncül bir yaklaşımla sıfır tolerans ilkesi ile sürdürdüklerini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Kadın istihdamının önündeki engelleri kaldırarak, kadını hayatın her alanında hak ettiği konuma çıkartacak tedbirleri aldık, imkânları sağladık. En önemlisi de toplumumuzun huzuru, geleceğimizin teminatı için aile birliğinin güçlenmesi yönünde politikalar yürüttük.” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey; “Şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza ve depremzede vatandaşlarımıza sabır temenni ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Mustafa Canbey’in Kadınlar Günü Mesajı

Milletvekili Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.” sözleriyle kutladı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, cinsiyetler arası adaleti şiar edinmiş bir geleneğin mensubu olduklarını vurgulayarak, göreve geldikleri 2002’den bugüne, iş dünyasında, eğitimde, sağlıkta ve diğer tüm alanlarda kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmek için önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi çok yönlü, bütüncül bir yaklaşımla sıfır tolerans ilkesi ile sürdürdüklerini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Kadın istihdamının önündeki engelleri kaldırarak, kadını hayatın her alanında hak ettiği konuma çıkartacak tedbirleri aldık, imkânları sağladık. En önemlisi de toplumumuzun huzuru, geleceğimizin teminatı için aile birliğinin güçlenmesi yönünde politikalar yürüttük.” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey; “Şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza ve depremzede vatandaşlarımıza sabır temenni ediyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.