Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’li Şahin Deprem Bölgesi Gözlemlerini TBMM’de Dile Getirdi

SİYASET 02.03.2023 - 15:29, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:29
 

CHP’li Şahin Deprem Bölgesi Gözlemlerini TBMM’de Dile Getirdi

CHP’li Şahin Deprem Bölgesi Gözlemlerini TBMM’de Dile Getirdi
CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısıyla depremden en çok etkilenen illerden olan Hatay’daki gözlemlerini anlattı. Şahin, “ Deprem bölgesindeki sorunlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Hatay’da sağlık hizmeti alınacak hastane kalmadı. Birinci ve ikinci depremde tüm hastaneler ya yıkıldı ya da ciddi oranda hasar aldı. Tarla üzerine inşa edilen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortadan ikiye ayrılarak kullanılmaz hale geldi, vatandaşlarımız yabancı devletlerin kurdukları sahra hastanelerinden hizmet almak zorunda kaldı. Sağlık Bakanlığı 3 haftalık süreçte gösterdiği performansla sınıfta kaldı.” dedi. Kızılay’a İhanet Tepkisi Bölgedeki barınma sorunu şiddetle devam ederken Kızılay’ın kendi ürettiği çadırları satmasına tepki gösteren Şahin, “155 yıldır Türk milletine hizmet eden ve güvenilir bir kurum olan Kızılay’ın liyakatsiz yöneticiler tarafından ne hale getirildiğine tanıklık ediyoruz. Kızılay AKP döneminde bir hayır kurumu olmaktan çıkmış, ticari bir kurum haline getirilmiştir. Daha önceden vergi aklamak için görevini kötüye kullanan Kızılay yöneticilerinin böylesine olağanüstü bir durumda çadır satması vatan hainliğiyle eş değer düzeydedir. Satılan sadece çadırlar olmamış, hayırsever vatandaşlarımızın merhamet duyguları ve çadır bekleyen deprem zedelerin umutları olmuştur.” dedi.  
CHP’li Şahin Deprem Bölgesi Gözlemlerini TBMM’de Dile Getirdi

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısıyla depremden en çok etkilenen illerden olan Hatay’daki gözlemlerini anlattı. Şahin, “ Deprem bölgesindeki sorunlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Hatay’da sağlık hizmeti alınacak hastane kalmadı. Birinci ve ikinci depremde tüm hastaneler ya yıkıldı ya da ciddi oranda hasar aldı. Tarla üzerine inşa edilen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortadan ikiye ayrılarak kullanılmaz hale geldi, vatandaşlarımız yabancı devletlerin kurdukları sahra hastanelerinden hizmet almak zorunda kaldı. Sağlık Bakanlığı 3 haftalık süreçte gösterdiği performansla sınıfta kaldı.” dedi.

Kızılay’a İhanet Tepkisi

Bölgedeki barınma sorunu şiddetle devam ederken Kızılay’ın kendi ürettiği çadırları satmasına tepki gösteren Şahin, “155 yıldır Türk milletine hizmet eden ve güvenilir bir kurum olan Kızılay’ın liyakatsiz yöneticiler tarafından ne hale getirildiğine tanıklık ediyoruz. Kızılay AKP döneminde bir hayır kurumu olmaktan çıkmış, ticari bir kurum haline getirilmiştir. Daha önceden vergi aklamak için görevini kötüye kullanan Kızılay yöneticilerinin böylesine olağanüstü bir durumda çadır satması vatan hainliğiyle eş değer düzeydedir. Satılan sadece çadırlar olmamış, hayırsever vatandaşlarımızın merhamet duyguları ve çadır bekleyen deprem zedelerin umutları olmuştur.” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.