Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖNDAK doğal afetler ile ilgili Gönen halkına eğitim verdi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2023 - 20:07, Güncelleme: 27.02.2023 - 11:51
 

GÖNDAK doğal afetler ile ilgili Gönen halkına eğitim verdi

GÖNDAK doğal afetler ile ilgili Gönen halkına eğitim verdi
Balıkesir’in Gönen ilçesinde GÖNDAK (Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği) Gönen’li vatandaşlar ile buluştu ve afetler ile ilgili eğitim verdi.Gönen Belediyesinin ve Gönen Kent Konseyinin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili eğitim" Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde GÖNDAK derneği tarafından Gönen’li vatandaşlara deprem ile ilgili ve acil ilk yardım eğitim verildi. Dernek başkanı Kadir Akbulut, asrın felaketinde bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılımlarını ve yaşadıklarını aktarırken Gönen halkına deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili uygulamalı eğitim verdi. Eğitime yoğun katılım gözlerden kaçmazken Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz bu tür uygulamalı eğitimlerin ve bilgilendirmelerin devam edeceğini söyledi.
GÖNDAK doğal afetler ile ilgili Gönen halkına eğitim verdi
Balıkesir’in Gönen ilçesinde GÖNDAK (Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği) Gönen’li vatandaşlar ile buluştu ve afetler ile ilgili eğitim verdi.
Gönen Belediyesinin ve Gönen Kent Konseyinin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili eğitim" Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde GÖNDAK derneği tarafından Gönen’li vatandaşlara deprem ile ilgili ve acil ilk yardım eğitim verildi. Dernek başkanı Kadir Akbulut, asrın felaketinde bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılımlarını ve yaşadıklarını aktarırken Gönen halkına deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili uygulamalı eğitim verdi. Eğitime yoğun katılım gözlerden kaçmazken Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz bu tür uygulamalı eğitimlerin ve bilgilendirmelerin devam edeceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.