Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da e-scooterler hizmete girdi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2023 - 16:30, Güncelleme: 18.02.2023 - 15:00
 

Bandırma’da e-scooterler hizmete girdi

Bandırma’da e-scooterler hizmete girdi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve tamamen yerli olan mikro taşıma aracı scooter araçları Bandırma’da hizmete girdi.Bugün havanın açık ve güneşli olmasını fırsat bilen sahil bandına inen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde konuşlanan elektrikli scooterları kiralayarak denediler.Deneme sürecinde olan Scooterlerın kullanımına dair ilk deneyimlerin park sorununa dair sıkıntıların çözülmesi durumunda kent içi kısa mesafe kişisel ulaşıma alternatif olma konusunda yararlı bir girişim olduğu ve kent estetiğine katkı yaptığına dair görüşle ifade edilerek planlandı.İlk olarak telefon uygulamasını indirmek gerekScooterların telefon uygulaması üzerinden açılış fiyat 1.99-2.19 dk kullanım ücreti üzerinden fiyatlandırılması olumlu görüldüğü ve kullanımda sadece kare kodunu okutulmasının kullanım kolaylığı sağladığı bildirildi.
Bandırma’da e-scooterler hizmete girdi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve tamamen yerli olan mikro taşıma aracı scooter araçları Bandırma’da hizmete girdi.
Bugün havanın açık ve güneşli olmasını fırsat bilen sahil bandına inen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde konuşlanan elektrikli scooterları kiralayarak denediler.Deneme sürecinde olan Scooterlerın kullanımına dair ilk deneyimlerin park sorununa dair sıkıntıların çözülmesi durumunda kent içi kısa mesafe kişisel ulaşıma alternatif olma konusunda yararlı bir girişim olduğu ve kent estetiğine katkı yaptığına dair görüşle ifade edilerek planlandı.
İlk olarak telefon uygulamasını indirmek gerek
Scooterların telefon uygulaması üzerinden açılış fiyat 1.99-2.19 dk kullanım ücreti üzerinden fiyatlandırılması olumlu görüldüğü ve kullanımda sadece kare kodunu okutulmasının kullanım kolaylığı sağladığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.