Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Komşudan dayanışma ve destek sürüyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 17:05
 

Komşudan dayanışma ve destek sürüyor

Komşudan dayanışma ve destek sürüyor
Yunanistan’ın Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous ve eşi Pınar Çakıroğlu Bournous, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.Yaşanan deprem felaketinde yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla yola çıkan Midilli İzci Derneği Başkanı Stratis Balaskas ve 12 izci üyesi de ziyarette bulundu. Ziyarete Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous eşlik etti.Deprem bölgesi için yanlarında getirdikleri 200 koli gıda ve ihtiyaç malzemesiyle dayanışma örneği gösteren izci ekibi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Midilli Milletvekili Yiannis Bournous’a nazik ziyaretleri, destekleri için teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Komşuyla dayanışma sürüyor" dedi
Komşudan dayanışma ve destek sürüyor
Yunanistan’ın Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous ve eşi Pınar Çakıroğlu Bournous, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.
Yaşanan deprem felaketinde yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla yola çıkan Midilli İzci Derneği Başkanı Stratis Balaskas ve 12 izci üyesi de ziyarette bulundu. Ziyarete Syriza Partisi Midilli Milletvekili Yiannis Bournous eşlik etti.
Deprem bölgesi için yanlarında getirdikleri 200 koli gıda ve ihtiyaç malzemesiyle dayanışma örneği gösteren izci ekibi ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Midilli Milletvekili Yiannis Bournous’a nazik ziyaretleri, destekleri için teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Komşuyla dayanışma sürüyor" dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.