Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYVALIK YARDIM KONVOYU

DÜNYA 09.02.2023 - 16:45, Güncelleme: 09.02.2023 - 16:45
 

AYVALIK YARDIM KONVOYU

AYVALIK YARDIM KONVOYU
Ayvalık’ın yardım konvoyu, 1 tır, 5 kamyon ve ekiplerimizle deprem bölgesi Adıyaman’a doğru yola çıktı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN; “Yardım kampanyamızda toplanan yüzbinlerce acil ihtiyacı deprem bölgemiz Adıyaman’a ulaştırıyoruz. Toplama merkezimizde hazırladığımız diğer ihtiyaçları da bekletmeksizin, yarın tırlarla deprem bölgelerine göndermeye devam edeceğiz. Bu örnek dayanışmaya destek olan tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor, yolda olan yardım ekiplerimize de güç kuvvet diliyorum. Yolunuz açık olsun. Daha fazla destek için, daha fazla depremzedemize ulaşmak için İsmet İnönü Kültür Merkezi’mize yardım malzemelerinizi teslim edebilirsiniz.”dedi.
AYVALIK YARDIM KONVOYU

Ayvalık’ın yardım konvoyu, 1 tır, 5 kamyon ve ekiplerimizle deprem bölgesi Adıyaman’a doğru yola çıktı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut ERGİN; “Yardım kampanyamızda toplanan yüzbinlerce acil ihtiyacı deprem bölgemiz Adıyaman’a ulaştırıyoruz. Toplama merkezimizde hazırladığımız diğer ihtiyaçları da bekletmeksizin, yarın tırlarla deprem bölgelerine göndermeye devam edeceğiz. Bu örnek dayanışmaya destek olan tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor, yolda olan yardım ekiplerimize de güç kuvvet diliyorum. Yolunuz açık olsun.

Daha fazla destek için, daha fazla depremzedemize ulaşmak için İsmet İnönü Kültür Merkezi’mize yardım malzemelerinizi teslim edebilirsiniz.”dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.