Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KADRO İPTALİ

GÜNDEM 16.01.2023 - 19:09, Güncelleme: 16.01.2023 - 19:09
 

KADRO İPTALİ

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü koltuğuna oturan Prof. Dr. Yücel OĞURLU’dan ilk kadro iptali icraatı geldi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü koltuğuna oturan Prof. Dr. Yücel OĞURLU’dan ilk kadro iptali icraatı geldi. Rektör Prof. Dr. Yücel OĞURLU ilk icraat olarak açılan kadroyu iptal ederek işe başladı. İptal ile ilgili; “Üniversitemiz Öğretim Üyesi ilanına ilişkin 31.12.2022 tarihli ve 32060 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan ve son başvuru tarihi 16.01.2023 Pazartesi günü olan ilanımızda yer alan aşağıdaki belirtilen kadro Rektörlüğümüzce iptal edilmiştir.” denildi.  Bu kadroyu bir önceki rektör gitmeden önce geçen yılın son günleri açmıştı. Neden iptal edildiğine dair bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. İptal edilen kadro; SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ  /  Antrenörlük Eğitimi Böl. Antrenörlük Eğitimi ABD /  Doçent /   Doçentliğini Spor Bilimleri alanında almış olup denge üzerine çalışmaları olmak   Aslında bu rektörden bir mesajdı. Bunun devamının geleceğinden hiç şüphemiz yok. Daha bir çok konuda işlem yapacaktır. Gün gelir hesap döner sözü hatırlamak lazım. Rektör hocanın, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, rektör yardımcıları, daire başkanları, dekanlar, müdürler, hastane yönetimi gibi konularda nasıl bir tasarrufunun olacağı merak ediliyor. Bu kadrolar ile ilgili ciddi bir değişim rüzgarı olması bekleniyor.  
Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü koltuğuna oturan Prof. Dr. Yücel OĞURLU’dan ilk kadro iptali icraatı geldi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü koltuğuna oturan Prof. Dr. Yücel OĞURLU’dan ilk kadro iptali icraatı geldi.

Rektör Prof. Dr. Yücel OĞURLU ilk icraat olarak açılan kadroyu iptal ederek işe başladı. İptal ile ilgili; “Üniversitemiz Öğretim Üyesi ilanına ilişkin 31.12.2022 tarihli ve 32060 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan ve son başvuru tarihi 16.01.2023 Pazartesi günü olan ilanımızda yer alan aşağıdaki belirtilen kadro Rektörlüğümüzce iptal edilmiştir.” denildi. 

Bu kadroyu bir önceki rektör gitmeden önce geçen yılın son günleri açmıştı. Neden iptal edildiğine dair bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

İptal edilen kadro;

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ  /  Antrenörlük Eğitimi Böl. Antrenörlük Eğitimi ABD /  Doçent /   Doçentliğini Spor Bilimleri alanında almış olup denge üzerine çalışmaları olmak

 

Aslında bu rektörden bir mesajdı. Bunun devamının geleceğinden hiç şüphemiz yok. Daha bir çok konuda işlem yapacaktır. Gün gelir hesap döner sözü hatırlamak lazım. Rektör hocanın, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, rektör yardımcıları, daire başkanları, dekanlar, müdürler, hastane yönetimi gibi konularda nasıl bir tasarrufunun olacağı merak ediliyor.

Bu kadrolar ile ilgili ciddi bir değişim rüzgarı olması bekleniyor.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.