Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN SARI, "ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ"

DÜNYA 15.09.2022 - 20:47, Güncelleme: 15.09.2022 - 20:47
 

BAŞKAN SARI, "ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ"

BAŞKAN SARI, "ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ"
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in atanamayan öğretmenler için "Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor" sözlerini sert bir dille eleştirdi. Bakan Özer'e seslenen Başkan Sarı, "Genç öğretmenlerimizi küçük görmeniz kadar acı bir durum olamaz" dedi. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Bakan Özer'in açıklamasını Hükümetin eğitime bakış açısını gösteren acı bir durum olarak değerlendirdi. Başkan Sarı, "Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in atanamayan öğretmenler için "Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor." demesi kadar acı bir durum olamaz. Genç öğretmenlerimizin umutla beklediği atamaları bu şekilde küçük görmesi kabul edilemez. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin haklı taleplerinin CHP olarak yanındayız. CHP iktidarında başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkes hak ettiği değeri bulacak ve emeğinin karşılığını alacaktır." şeklinde konuştu
BAŞKAN SARI, "ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ"

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in atanamayan öğretmenler için "Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor" sözlerini sert bir dille eleştirdi. Bakan Özer'e seslenen Başkan Sarı, "Genç öğretmenlerimizi küçük görmeniz kadar acı bir durum olamaz" dedi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Bakan Özer'in açıklamasını Hükümetin eğitime bakış açısını gösteren acı bir durum olarak değerlendirdi. Başkan Sarı, "Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in atanamayan öğretmenler için "Mühendisler de atanamıyor ama sizin gibi ağlamıyor." demesi kadar acı bir durum olamaz. Genç öğretmenlerimizin umutla beklediği atamaları bu şekilde küçük görmesi kabul edilemez. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin haklı taleplerinin CHP olarak yanındayız. CHP iktidarında başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkes hak ettiği değeri bulacak ve emeğinin karşılığını alacaktır." şeklinde konuştu

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.