Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SERKAN SARI CHPNİN 99. YAŞINI KUTLUYOR!

SİYASET 09.09.2022 - 17:27, Güncelleme: 09.09.2022 - 19:44
 

SERKAN SARI CHPNİN 99. YAŞINI KUTLUYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’nin 99. Kuruluş Yıl Dönümü konuşmasını yaptı.
CHP Balıkesir İl Başkanlığında başlayan yürüyüş Kuva_i Milliye meydanın da son buldu. İl Başkanı Serkan Sarı Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, demokrasi, adalet, üretim ekonomisi, sosyal devlet ve sürdürülebilirliği merkezine alan, toplumsal barışı ve kamu yararını güvence altına alan bir siyaseti inşa etmek idealiyle durmaksızın çalışacaklarını belirtti.   Yeniden Saygın Bir Ülke Olacağız!   Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarının açıklamasında, “Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, hak temelli bir kalkınma hamlesi ile herkesin zenginleştiği ve refaha kavuştuğu, güvenceli ve insan onuruna yakışır bir geleceği kuracak tarihsel mirasa, birikime, gelecek vizyonu ve siyasi iradeye de sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, 99. Kuruluş Yıl Dönümünde yine halkımızın umut kaynağı olmanın getirdiği onurlu sorumluluğun bilincindedir. İkinci yüzyılına giren Cumhuriyetimiz, milletin iradesi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gelecek vizyonu ile yeniden dünyanın saygın bir ülkesi haline gelecektir. Sorumluluğumuz büyük. Kararlıyız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, yine onun eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yüceltilerek yoluna devam edecektir. Kuruluş Yıl Dönümümüz kutlu olsun.” dedi.   Cumhuriyet Evi Açılışı!   CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Genel Başkanıyla Cumhuriyet Evini açtı.   Cumhuriyet Evi Projesinin açılış amacında, İhtiyaç sahiplerine sanal market uygulamasıyla destek, Gençlere ders kitapları ve Üniversite öğrencilerine ders çalışma ortamı ile belli dönemlerde yemek ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için açılmıştır.   İl Başkanı Serkan Sarı açıklamasında, “Bu ülke yokluk ve kıtlıkların içerisinde yıkılmış, bitmiş ve tükenmiş bir Osmanlı’nın külleri içerisinde bir Cumhuriyet doğurmuş, kimsesizlerin kimsesi olmuştur. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Kimsesizlerin kimsesi olmaya, Cumhuriyeti Demokrasiyle taçlandırmaya ve ihtiyaç sahiplerine umut olmaya hazırdır.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP’nin 99. Kuruluş Yıl Dönümü konuşmasını yaptı.

CHP Balıkesir İl Başkanlığında başlayan yürüyüş Kuva_i Milliye meydanın da son buldu. İl Başkanı Serkan Sarı Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, demokrasi, adalet, üretim ekonomisi, sosyal devlet ve sürdürülebilirliği merkezine alan, toplumsal barışı ve kamu yararını güvence altına alan bir siyaseti inşa etmek idealiyle durmaksızın çalışacaklarını belirtti.

 

Yeniden Saygın Bir Ülke Olacağız!

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarının açıklamasında, “Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracak, hak temelli bir kalkınma hamlesi ile herkesin zenginleştiği ve refaha kavuştuğu, güvenceli ve insan onuruna yakışır bir geleceği kuracak tarihsel mirasa, birikime, gelecek vizyonu ve siyasi iradeye de sahiptir. Cumhuriyet Halk Partisi, 99. Kuruluş Yıl Dönümünde yine halkımızın umut kaynağı olmanın getirdiği onurlu sorumluluğun bilincindedir. İkinci yüzyılına giren Cumhuriyetimiz, milletin iradesi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin gelecek vizyonu ile yeniden dünyanın saygın bir ülkesi haline gelecektir. Sorumluluğumuz büyük. Kararlıyız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, yine onun eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yüceltilerek yoluna devam edecektir. Kuruluş Yıl Dönümümüz kutlu olsun.” dedi.

 

Cumhuriyet Evi Açılışı!

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Genel Başkanıyla Cumhuriyet Evini açtı.

 

Cumhuriyet Evi Projesinin açılış amacında, İhtiyaç sahiplerine sanal market uygulamasıyla destek, Gençlere ders kitapları ve Üniversite öğrencilerine ders çalışma ortamı ile belli dönemlerde yemek ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için açılmıştır.

 

İl Başkanı Serkan Sarı açıklamasında, “Bu ülke yokluk ve kıtlıkların içerisinde yıkılmış, bitmiş ve tükenmiş bir Osmanlı’nın külleri içerisinde bir Cumhuriyet doğurmuş, kimsesizlerin kimsesi olmuştur. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Kimsesizlerin kimsesi olmaya, Cumhuriyeti Demokrasiyle taçlandırmaya ve ihtiyaç sahiplerine umut olmaya hazırdır.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.