Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DİNÇER ORKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ!

GÜNDEM 08.09.2022 - 18:10, Güncelleme: 08.09.2022 - 18:10
 

DİNÇER ORKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ!

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Şeyh Lütfullah Camii ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaları yakından inceledi.
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkanın yaptığı açıklama, “Büyükşehir Belediyemizin Şeyh Lütfullah Camii ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Yasin Sağay ile birlikte inceledik. Kent merkezimizde yürütülen bu güzel çalışma için teşekkür ediyor, çalışanlara kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Şeyh Lütfullah Camii ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaları yakından inceledi.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkanın yaptığı açıklama, “Büyükşehir Belediyemizin Şeyh Lütfullah Camii ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Yasin Sağay ile birlikte inceledik.

Kent merkezimizde yürütülen bu güzel çalışma için teşekkür ediyor, çalışanlara kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.