Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ ŞILDAKTAN İNCELEMELERE DEVAM!

GÜNDEM 08.09.2022 - 17:47, Güncelleme: 08.09.2022 - 17:47
 

VALİ ŞILDAKTAN İNCELEMELERE DEVAM!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit de ziyaretlerine devam etti. Gündeminde Polis Noktaları, İlkokul ve Ortaokul incelemeleri vardı.
Vali Hasan Şıldak’ın Polis Noktasıyla ilgili yaptığı açıklama, “İbrahimce Mahallemizde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan Polis Noktamızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizle sohbet ettik.” dedi.   Reşit Çiftçi Dokuz Eylül Ortaokulu ile Ali Çelik İlkokulunu da ziyaret eden Vali Hasan Şıldak yaptığı açıklamasında, “Hayırseverlerimiz tarafından yapımı üstlenilen ve tamamlanma aşamasına gelen, Reşit Çiftçi Dokuz Eylül Ortaokulu ile Ali Çelik İlkokulunda incelemede bulunduk. Hayırseverlerimizin eğitime katkısına müteşekkiriz” dedi.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit de ziyaretlerine devam etti. Gündeminde Polis Noktaları, İlkokul ve Ortaokul incelemeleri vardı.

Vali Hasan Şıldak’ın Polis Noktasıyla ilgili yaptığı açıklama, “İbrahimce Mahallemizde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan Polis Noktamızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mahalle sakinlerimizle sohbet ettik.” dedi.

 

Reşit Çiftçi Dokuz Eylül Ortaokulu ile Ali Çelik İlkokulunu da ziyaret eden Vali Hasan Şıldak yaptığı açıklamasında, “Hayırseverlerimiz tarafından yapımı üstlenilen ve tamamlanma aşamasına gelen, Reşit Çiftçi Dokuz Eylül Ortaokulu ile Ali Çelik İlkokulunda incelemede bulunduk. Hayırseverlerimizin eğitime katkısına müteşekkiriz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.