Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Orhan Gaga Cumhuriyet Meydanı'nda!

GÜNDEM 30.08.2022 - 18:10, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Orhan Gaga Cumhuriyet Meydanı'nda!

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor.
Belediye Başkanı Orhan Gaga, parti üyeleri ve halka bir araya geldi. 30 Ağustos bayramını kutlayan Gaga, günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamasında, “30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu partililerimiz ve örgütümüz ile birlikte yaşadık. Cumhuriyet Meydanı'nda buluşarak, bugünleri bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelengimizi sunduk.” dedi.
Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor.

Belediye Başkanı Orhan Gaga, parti üyeleri ve halka bir araya geldi. 30 Ağustos bayramını kutlayan Gaga, günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamasında, “30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu partililerimiz ve örgütümüz ile birlikte yaşadık.

Cumhuriyet Meydanı'nda buluşarak, bugünleri bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelengimizi sunduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.