Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kentsel Değil Rantsal Dönüştü!

GÜNDEM 28.08.2022 - 00:48, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Kentsel Değil Rantsal Dönüştü!

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbulda ki geziyle ilgili açıklamasını paylaştı.
İYİ Parti Genel Başkanı meral Akşenerin Yapmış olduğu açıklama. ”Bu hafta İstanbul'da; Sultangazi, Arnavutköy, Silivri, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ataşehir, Kadıköy ve Beykoz ilçelerimizde, vatandaşlarımızla dertleştik. İktidarın beceriksiz yönetim anlayışıyla; devletimizin tüm kurumlarında yol açtığı krizler sarmalı maalesef İstanbul'da da derinden hissediliyor. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çeviren, gençlerimizi geçim sıkıntısıyla bir başına bırakan, emeklilerimizi yokluğa mahkûm eden, esnafımızı dükkânını devretmeye zorlayan bu kötü günler elbet geçecek. Devletimize ve milletimize hak ettiği değeri vermeye, çözümsüz sanılan dertlerimizi çözmeye, yüzleri güldürmeye geliyoruz. Az kaldı!” dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbulda ki geziyle ilgili açıklamasını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı meral Akşenerin Yapmış olduğu açıklama. ”Bu hafta İstanbul'da; Sultangazi, Arnavutköy, Silivri, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ataşehir, Kadıköy ve Beykoz ilçelerimizde, vatandaşlarımızla dertleştik.

İktidarın beceriksiz yönetim anlayışıyla; devletimizin tüm kurumlarında yol açtığı krizler sarmalı maalesef İstanbul'da da derinden hissediliyor.

Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çeviren, gençlerimizi geçim sıkıntısıyla bir başına bırakan, emeklilerimizi yokluğa mahkûm eden, esnafımızı dükkânını devretmeye zorlayan bu kötü günler elbet geçecek.

Devletimize ve milletimize hak ettiği değeri vermeye, çözümsüz sanılan dertlerimizi çözmeye, yüzleri güldürmeye geliyoruz. Az kaldı!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.