Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlçe Başkanlığında Değişiklik!

GÜNDEM 27.08.2022 - 13:09, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

İlçe Başkanlığında Değişiklik!

İYİ Parti Balıkesir İlçe Başkanı, Semih Tunçlu’nun yerine İsmail Zeybek getirildi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural yaptığı açıklama da, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurlarıyla, İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı olarak Karesi İlçe Yönetimi kurmakla yetkilendirilen Sayın Av. İsmail Zeybek ’e görevinde başarılar diliyoruz. Kuracağı yönetim önce İYİ Parti ‘ye, sonra Karesi'ye, Balıkesir’e ve nihayetinde ülkemize hayırlı olsun. Bayrağı devreden Karesi İlçe Başkanımız Sayın Semih Tunçlu ‘ya hizmetleri ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz, yine biriz yine beraberiz.”dedi.
İYİ Parti Balıkesir İlçe Başkanı, Semih Tunçlu’nun yerine İsmail Zeybek getirildi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural yaptığı açıklama da, “İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurlarıyla, İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı olarak Karesi İlçe Yönetimi kurmakla yetkilendirilen Sayın Av. İsmail Zeybek ’e görevinde başarılar diliyoruz.

Kuracağı yönetim önce İYİ Parti ‘ye, sonra Karesi'ye, Balıkesir’e ve nihayetinde ülkemize hayırlı olsun.

Bayrağı devreden Karesi İlçe Başkanımız Sayın Semih Tunçlu ‘ya hizmetleri ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz, yine biriz yine beraberiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.