Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Teknofest Ödül Töreni Daveti!

EĞİTİM 25.08.2022 - 18:09, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Teknofest Ödül Töreni Daveti!

Şehit Turgut Solak Fen Lisesi öğrencileri Teknofest-2022 Ödül Töreni için Samsun’a davet edildi.
İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yaptığı açıklamaya göre, “Balıkesir, Şehit Turgut Solak Fen Lisesi öğrencileri, 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize de gerçekleşen, İnsanlık Yararına Teknolojiler Sağlık ve İlk Yardım kategorisi için geliştirdikleri projeyle, radyasyona karşı insanları korumaya yönelik çözüm getiren zırhlama malzemesi üretimi sağladı. Şehit Turgut Solak Fen Lisesinden, İrem Yalçın, Tuana Kaya, Ali Deniz Küçüközer ve Biyoloji Öğretmeni Dr. N. Sibel Özatlı danışmanlığında yürüttükleri ve uzun süreli bir emeğin ürünü olan "Klinoptiloit Zeolitin Radyoaktif Işınım Soğurmasında Zırh Malzemesi Olarak Kullanımı" projeleri ile ilk 10 proje arasına girerek 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek ödül törenine davet edildiler.”dedi.
Şehit Turgut Solak Fen Lisesi öğrencileri Teknofest-2022 Ödül Töreni için Samsun’a davet edildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yaptığı açıklamaya göre, “Balıkesir, Şehit Turgut Solak Fen Lisesi öğrencileri, 12-14 Ağustos tarihlerinde Rize de gerçekleşen, İnsanlık Yararına Teknolojiler Sağlık ve İlk Yardım kategorisi için geliştirdikleri projeyle, radyasyona karşı insanları korumaya yönelik çözüm getiren zırhlama malzemesi üretimi sağladı.
Şehit Turgut Solak Fen Lisesinden, İrem Yalçın, Tuana Kaya, Ali Deniz Küçüközer ve Biyoloji Öğretmeni Dr. N. Sibel Özatlı danışmanlığında yürüttükleri ve uzun süreli bir emeğin ürünü olan "Klinoptiloit Zeolitin Radyoaktif Işınım Soğurmasında Zırh Malzemesi Olarak Kullanımı" projeleri ile ilk 10 proje arasına girerek 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek ödül törenine davet edildiler.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.