Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özlem Ural Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi!

GÜNDEM 25.08.2022 - 16:23, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Özlem Ural Önemli Ziyaretler Gerçekleştirdi!

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Balıkesir Nakliyeciler Kooperatifi (BAŞÖTKOP) ve Balıkesir Aydınlar Ocağı ziyaretini gerçekleştirdi.
Özlem Ural (BAŞÖTKOP) ziyaretin de bulundu. Bu ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Balıkesir Nakliyeciler Kooperatifi (BAŞÖTKOP), Başkanı Sayın Erol Çetin 'i, makamında ziyaret ettik. 6 dönem üst üste başkanlığı devam eden, Balıkesir 'in 20 ilçesinden 250 üye ve 350 araçla, Balıkesir 'in üretimini müşterisiyle buluşturan Erol Çetin Başkanımıza ve Başkan Vekili Harun Koç 'a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi. Özlem Ural’ın diğer ziyareti ise Balıkesir Aydınlar Ocağı oldu. Ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Balıkesir Aydınlar Ocağı Başkanımız Sayın Recep Sabit 'i makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan sevgisiyle dolu, ülke ve toplum çıkarlarına öncelik veren, partiler üstü çalışan ve bizlere kıymetli katkılarda bulunan Aydınlar Ocağı 'na, Başkanımız Sayın Recep Sabit 'e, Sayın Kazim Ortaç ve Nimet Avcı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizde sazıyla ruhumuza dokunan kıymetli Halk Ozanı ve Emekli Müzik Öğretmeni TC Ozan Kul Nimet Hocamıza da emeğine sağlık diyoruz.”dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Balıkesir Nakliyeciler Kooperatifi (BAŞÖTKOP) ve Balıkesir Aydınlar Ocağı ziyaretini gerçekleştirdi.

Özlem Ural (BAŞÖTKOP) ziyaretin de bulundu.

Bu ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Balıkesir Nakliyeciler Kooperatifi (BAŞÖTKOP), Başkanı Sayın Erol Çetin 'i, makamında ziyaret ettik. 6 dönem üst üste başkanlığı devam eden, Balıkesir 'in 20 ilçesinden 250 üye ve 350 araçla, Balıkesir 'in üretimini müşterisiyle buluşturan Erol Çetin Başkanımıza ve Başkan Vekili Harun Koç 'a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Özlem Ural’ın diğer ziyareti ise Balıkesir Aydınlar Ocağı oldu.

Ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Balıkesir Aydınlar Ocağı Başkanımız Sayın Recep Sabit 'i makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan sevgisiyle dolu, ülke ve toplum çıkarlarına öncelik veren, partiler üstü çalışan ve bizlere kıymetli katkılarda bulunan Aydınlar Ocağı 'na, Başkanımız Sayın Recep Sabit 'e, Sayın Kazim Ortaç ve Nimet Avcı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizde sazıyla ruhumuza dokunan kıymetli Halk Ozanı ve Emekli Müzik Öğretmeni TC Ozan Kul Nimet Hocamıza da emeğine sağlık diyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.