Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak Ziyaretlerini Gerçekleştirdi!

GÜNDEM 24.08.2022 - 18:58, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Vali Şıldak Ziyaretlerini Gerçekleştirdi!

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Günlük programında Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı, TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesi ve Gazievrenos Okulunu ziyaret etti.
Vali Hasan Şıldak günlük ziyeretlerinden ilkini Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı’na gerçekleştirdi.   Vali Şıldak yaptığı açıklamada, “Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı’nı ziyaret ettik. İlimizin kültür hayatına büyük katkı sağlayacak bu önemli eseri kazandıran Büyükşehir Belediyemizi ve çalışmanın mimarı kıymetli Yazar Ahmet Kot’u tebrik ediyorum.” dedi. Vali Şıldak diğer ziyaretini, TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesine gerçekleştirdi. Şıldak’ın Yapmış olduğu açıklamada, “Ülke ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesini ziyaret ederek yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldık.” dedi. Vali Şıldak’ın son ziyareti Restorasyon çalışması yapılan Gazievrenos Okuluydu. Vali Şıldak’ın açıklamasında, “İvrindi İlçemizde restorasyonunu gerçekleştirdiğimiz Gazievrenos Okulundaki çalışmalar devam ediyor.Yakında bu tarihi bina gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyal alanı olarak tekrar hayat bulacaktır.” dedi.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Günlük programında Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı, TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesi ve Gazievrenos Okulunu ziyaret etti.

Vali Hasan Şıldak günlük ziyeretlerinden ilkini Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı’na gerçekleştirdi.
 

Vali Şıldak yaptığı açıklamada, “Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı’nı ziyaret ettik.

İlimizin kültür hayatına büyük katkı sağlayacak bu önemli eseri kazandıran Büyükşehir Belediyemizi ve çalışmanın mimarı kıymetli Yazar Ahmet Kot’u tebrik ediyorum.” dedi.

Vali Şıldak diğer ziyaretini, TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesine gerçekleştirdi.

Şıldak’ın Yapmış olduğu açıklamada, “Ülke ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesini ziyaret ederek yetkililerden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldık.” dedi.

Vali Şıldak’ın son ziyareti Restorasyon çalışması yapılan Gazievrenos Okuluydu.

Vali Şıldak’ın açıklamasında, “İvrindi İlçemizde restorasyonunu gerçekleştirdiğimiz Gazievrenos Okulundaki çalışmalar devam ediyor.Yakında bu tarihi bina gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyal alanı olarak tekrar hayat bulacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.