Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balya da Yangın!

GÜNDEM 23.08.2022 - 17:09, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Balya da Yangın!

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga çıkan yangın hakkında açıklama yaptı
Orhan Gaga Sözlerine “Geçmiş olsun Balya” diye başladı. Gün içerisinde yangının çıkış sebebi bilinmemekle birlikte Orhan Gaganın açıklaması yüreklere su serpti. Gaga’nın yaptığı açıklama; “İlçemiz Akbaş Mahallemizde ormanlık alanda çıkan yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerimizce kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Can kaybı ve yaralı olmaması en büyük tesellimiz. Böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyor,kıymetli hemşehrimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.
Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga çıkan yangın hakkında açıklama yaptı

Orhan Gaga Sözlerine “Geçmiş olsun Balya” diye başladı. Gün içerisinde yangının çıkış sebebi bilinmemekle birlikte Orhan Gaganın açıklaması yüreklere su serpti.

Gaga’nın yaptığı açıklama; “İlçemiz Akbaş Mahallemizde ormanlık alanda çıkan yangın, orman bölge ve itfaiye ekiplerimizce kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Can kaybı ve yaralı olmaması en büyük tesellimiz.

Böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyor,kıymetli hemşehrimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.