Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldantan Başsağlığı Mesajı!

GÜNDEM 21.08.2022 - 16:29, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Vali Şıldantan Başsağlığı Mesajı!

Gaziantep Nizip ve Mardinde meydana gelen kazalar Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın gündemindeydi.
Gaziantepte meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybederken 31 kişide ağır yaralı olarak bildirildi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü. Gerçekleşen kazada, 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli, 2 ajans muhabiri ve 8 yolcu olmak üzere 16 kişi hayatını kaybetti. Yaralı olarak bildirilen 31 kişi de çevre hastanelere gönderildi. Mardinin Derik ilçesi ve Üç yol mevkinde meydana gelen kaza da ise freni patlayan gübre dolu kamyon halkın arasına girdi. Gerçekleşen kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 26 da yaralı olduğu bildirildi.   Balıkesir Valisi Hasan Şıldak gerçekleşen kazalar hakkında, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bu paylaşımında, "Bugün Gaziantep ve Mardin’de meydana gelen trafik kazaları hepimizi derinden üzdü.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.Milletimizin başı sağ olsun" diyerek üzüntüsünü belirtti.   Kulis Medya ve kanal 10 haber ailesi olarak, gerçekleşen Gaziantep ve Mardindeki kazalar için tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Hayatını kaybeden meslektaşlarımız İHA muhabirleri “Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’in” ailesine de başsağlığı diliyoruz.
Gaziantep Nizip ve Mardinde meydana gelen kazalar Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın gündemindeydi.

Gaziantepte meydana gelen kazada 16 kişi hayatını kaybederken 31 kişide ağır yaralı olarak bildirildi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü. Gerçekleşen kazada, 3 sağlık görevlisi, 3 itfaiye personeli, 2 ajans muhabiri ve 8 yolcu olmak üzere 16 kişi hayatını kaybetti. Yaralı olarak bildirilen 31 kişi de çevre hastanelere gönderildi.

Mardinin Derik ilçesi ve Üç yol mevkinde meydana gelen kaza da ise freni patlayan gübre dolu kamyon halkın arasına girdi. Gerçekleşen kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 26 da yaralı olduğu bildirildi.

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak gerçekleşen kazalar hakkında, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bu paylaşımında, "Bugün Gaziantep ve Mardin’de meydana gelen trafik kazaları hepimizi derinden üzdü.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum.Milletimizin başı sağ olsun" diyerek üzüntüsünü belirtti.

 

Kulis Medya ve kanal 10 haber ailesi olarak, gerçekleşen Gaziantep ve Mardindeki kazalar için tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.

Hayatını kaybeden meslektaşlarımız İHA muhabirleri “Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’in” ailesine de başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.