Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Mitinge Hazır!

SİYASET 19.08.2022 - 20:18, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

MHP Mitinge Hazır!

Milliyetçi Hareket Partisi, 11 Eylül miting öncesi hazırlıklar için istişarede bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl  Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL “ 2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net ! ” başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.  Bu paylaşımda "Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl  Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, 11 Eylül’de Liderimizi Bursa'mızda misafir edeceğimiz miting öncesi hazırlıklarımızla alakalı Bursa İl Başkanlığında ; MDK Üyemiz Muhammed Tekin, Bursa, Yalova, Bilecik ve Çanakkale İl Başkanları ile birlikte istişarelerde bulunuyoruz" diyerek 11 Eylül ve Bursa mitingi'nin ne kadar önemsediklerini belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi, 11 Eylül miting öncesi hazırlıklar için istişarede bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl  Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL “ 2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net ! ” başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Bu paylaşımda "Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl  Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, 11 Eylül’de Liderimizi Bursa'mızda misafir edeceğimiz miting öncesi hazırlıklarımızla alakalı Bursa İl Başkanlığında ; MDK Üyemiz Muhammed Tekin, Bursa, Yalova, Bilecik ve Çanakkale İl Başkanları ile birlikte istişarelerde bulunuyoruz" diyerek 11 Eylül ve Bursa mitingi'nin ne kadar önemsediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.