Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın programı yoğundu!

GÜNDEM 19.08.2022 - 18:47, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın programı yoğundu!

Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK hem ziyaretlerini gerçekleştirdi, hem de ziyaretleri kabul etti.
Hasan ŞILDAK günün ilk saatlerinde Balıkesir'in Havran ilçesinde İncir üreticileriyle bir araya gelip incir topladı. Sosyal medya hesabına bu ziyaretin önemini belirten "Kazdağlarının eteklerinde sabahın  ilk saatlerinde  değerli üreticilerimle beraber incir topladık.  Balıkesir’in en özel ürünlerinden olan Havran İnciri ayrı bir lezzet…" şeklinde ifade etti. Şıldaktan Esnafa Selam! İlerleyen saatlerde Hasan ŞILDAK Havran Sebze ve Meyve Haline ziyaretini gerçekleştirdi. Esnafla bir araya gelen Şıldak ziyaretini "Havran Sebze ve Meyve Halindeki Esnafımıza ve bölgemizde yetiştirilen ürünlerin satışını yapan Esnafımıza selam verdik, hayırlı kazançlar diledik." sözleriyle vatandaşlara iletti. Ziyaretleri Kabul Etti! Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak "Burhaniye Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Turgay Osman Taş’a yeni görevinde başarılar diliyorum." diyerek, iyi dilek ve temennilerini sosyal medya hesabından duyurdu. Akabinde, 9. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ergin Dinç Vali Şıldak'a ziyaretini gerçekleştirdi. Şıldak bu ziyareti de sosyal medya hesabından "İlimizdeki görev süresini tamamlayarak Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan 9. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanımız Tümgeneral Sayın Ergin Dinç’e Balıkesir’deki başarılı çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." diyerek paylaşımda bulundu. Gün içerisinde ki son ziyaretçisi de Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Medet Akcandı. Vali Hasan Şıldak bu paylaşımında da "Edremit Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Medet Akcan’a yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.
Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK hem ziyaretlerini gerçekleştirdi, hem de ziyaretleri kabul etti.

Hasan ŞILDAK günün ilk saatlerinde Balıkesir'in Havran ilçesinde İncir üreticileriyle bir araya gelip incir topladı. Sosyal medya hesabına bu ziyaretin önemini belirten "Kazdağlarının eteklerinde sabahın  ilk saatlerinde  değerli üreticilerimle beraber incir topladık.  Balıkesir’in en özel ürünlerinden olan Havran İnciri ayrı bir lezzet…" şeklinde ifade etti.

Şıldaktan Esnafa Selam!

İlerleyen saatlerde Hasan ŞILDAK Havran Sebze ve Meyve Haline ziyaretini gerçekleştirdi. Esnafla bir araya gelen Şıldak ziyaretini "Havran Sebze ve Meyve Halindeki Esnafımıza ve bölgemizde yetiştirilen ürünlerin satışını yapan Esnafımıza selam verdik, hayırlı kazançlar diledik." sözleriyle vatandaşlara iletti.

Ziyaretleri Kabul Etti!

Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak "Burhaniye Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Turgay Osman Taş’a yeni görevinde başarılar diliyorum." diyerek, iyi dilek ve temennilerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Akabinde, 9. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ergin Dinç Vali Şıldak'a ziyaretini gerçekleştirdi. Şıldak bu ziyareti de sosyal medya hesabından "İlimizdeki görev süresini tamamlayarak Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan 9. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanımız Tümgeneral Sayın Ergin Dinç’e Balıkesir’deki başarılı çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." diyerek paylaşımda bulundu.

Gün içerisinde ki son ziyaretçisi de Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Medet Akcandı. Vali Hasan Şıldak bu paylaşımında da "Edremit Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Medet Akcan’a yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.