Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN ORKAN HALKIN İÇİNDE!

SİYASET 18.08.2022 - 17:21, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

BAŞKAN ORKAN HALKIN İÇİNDE!

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçe halkının nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Orkan, muhtarlar ve esnaf temsilcilerine konuk olurken, Naipli ve Bakacak Mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Orkan’a ziyaretlerinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik’te eşlik etti.
Her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçe halkının nabzını tutmaya devam ediyor. İlk olarak merkez mahalle muhtarlarına misafir olan Başkan Orkan, buluşmada Karesi Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verirken, muhtarların talep ve önerilerini aldı. Muhtarlara hoşsohbetleri için teşekkür etti.   ESNAF ODALARINA KONUK OLDULAR Heyet Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarının dinlendiği ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Başkan Erdem heyete teşekkür etti. Heyet daha sonra Hasan Baba Çarşısı esnafını de ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.   NAİPLİ VE BAKACAKTA SICAK KARŞILAMA Esnaf ziyareti ardından Milletvekili Adil Çelik, Başkan Yusuf Hocaoğlu ve Başkan Dinçer Orkan daha sonra Naipli Mahallesi’ne ziyarette bulundular. Projelendirme çalışmalarının devam ettiği Naipli Kavşağı’nda incelemelerde bulunan heyet daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlarla köy kahvehanesinde bir araya geldi. Başkan Orkan kavşağın kısa sürede tamamlanacağını belirtirken, heyet son olarak ise Bakacak Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Bakacak Mahallesi’nde de vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan heyet, burada da vatandaşın nabzını tuttu.
Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçe halkının nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Orkan, muhtarlar ve esnaf temsilcilerine konuk olurken, Naipli ve Bakacak Mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Orkan’a ziyaretlerinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik’te eşlik etti.

Her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçe halkının nabzını tutmaya devam ediyor. İlk olarak merkez mahalle muhtarlarına misafir olan Başkan Orkan, buluşmada Karesi Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verirken, muhtarların talep ve önerilerini aldı. Muhtarlara hoşsohbetleri için teşekkür etti.

 

ESNAF ODALARINA KONUK OLDULAR

Heyet Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarının dinlendiği ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Başkan Erdem heyete teşekkür etti. Heyet daha sonra Hasan Baba Çarşısı esnafını de ziyaret ederek hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

NAİPLİ VE BAKACAKTA SICAK KARŞILAMA

Esnaf ziyareti ardından Milletvekili Adil Çelik, Başkan Yusuf Hocaoğlu ve Başkan Dinçer Orkan daha sonra Naipli Mahallesi’ne ziyarette bulundular. Projelendirme çalışmalarının devam ettiği Naipli Kavşağı’nda incelemelerde bulunan heyet daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlarla köy kahvehanesinde bir araya geldi. Başkan Orkan kavşağın kısa sürede tamamlanacağını belirtirken, heyet son olarak ise Bakacak Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Bakacak Mahallesi’nde de vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan heyet, burada da vatandaşın nabzını tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.