Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'e geldi!

SİYASET 18.08.2022 - 16:49, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'e geldi!

Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ın Balıkesir’ e gelişinde Vali Şıldak ile İl protokolü tarafından karşılanan Bakan Akar, programına Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek ile başladı.
Yemekte konuşan Vali Şıldak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İlimize teşrifleri dolayısıyla Şehit aileleri ve gaziler ile tekrar bir araya gelmekten yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Şıldak, "Vatanımızın bekası, ülkemizin geleceği, milletimizin birlik ve beraberliği için canını hiçe sayan şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu, gururunu ve onurunu birlikte paylaşıyoruz. Her vesileyle birlikte olduğumuzda gücümüzü, milletimize ve devletimize olan sadakatimizi, çalışma azmimizi yeniliyoruz, tazeliyoruz. Sizler bize güç veriyorsunuz." şeklinde konuştu. Başarılarda en büyük payın kahraman şehitlere ve gazilere ait olduğunu söyleyen Bakan Akar yemekte yaptığı konuşmada, "Ölürsek şehit, kalırsak gazi anlayışıyla en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. İnşallah bu terör belasından asil milletimizi kurtaracağız." diye konuştu. Akar, "Bizim anlattıklarımızdaki başarılarda en büyük pay, şehitlerimize ait, gazilerimize ait, tamamen farkındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, dolayısıyla şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlığından ve fedakarlığından dolayı şehitlerimize ve gazilerimize, şehit ve gazilerimizin siz değerli baş tacımız ailelerine şükranlarımız, saygılarımız, minnet duygularımız daimidir. Onların hatıralarını hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yemeğin ardından programı kapsamında Balıkesir Valiliğine ziyarette bulundu. Vali Şıldak, Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Akar'a ziyaret dolayısıyla hediye takdim etti.  
Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ın Balıkesir’ e gelişinde Vali Şıldak ile İl protokolü tarafından karşılanan Bakan Akar, programına Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek ile başladı.

Yemekte konuşan Vali Şıldak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İlimize teşrifleri dolayısıyla Şehit aileleri ve gaziler ile tekrar bir araya gelmekten yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Şıldak, "Vatanımızın bekası, ülkemizin geleceği, milletimizin birlik ve beraberliği için canını hiçe sayan şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu, gururunu ve onurunu birlikte paylaşıyoruz. Her vesileyle birlikte olduğumuzda gücümüzü, milletimize ve devletimize olan sadakatimizi, çalışma azmimizi yeniliyoruz, tazeliyoruz. Sizler bize güç veriyorsunuz." şeklinde konuştu.
Başarılarda en büyük payın kahraman şehitlere ve gazilere ait olduğunu söyleyen Bakan Akar yemekte yaptığı konuşmada, "Ölürsek şehit, kalırsak gazi anlayışıyla en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. İnşallah bu terör belasından asil milletimizi kurtaracağız." diye konuştu. Akar, "Bizim anlattıklarımızdaki başarılarda en büyük pay, şehitlerimize ait, gazilerimize ait, tamamen farkındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, dolayısıyla şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlığından ve fedakarlığından dolayı şehitlerimize ve gazilerimize, şehit ve gazilerimizin siz değerli baş tacımız ailelerine şükranlarımız, saygılarımız, minnet duygularımız daimidir. Onların hatıralarını hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yemeğin ardından programı kapsamında Balıkesir Valiliğine ziyarette bulundu. Vali Şıldak, Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Akar'a ziyaret dolayısıyla hediye takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.