Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’in sporda adı daha çok duyulacak

SPOR 11.08.2022 - 17:46, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Edremit’in sporda adı daha çok duyulacak

Edremit'in adını tüm spor dallarında başarıyla tanıtan takımlar yeni sezon için iddialı.
Edremit ilçesini spor dallarında temsil eden üç kulüp yeni sezon hazırlıklarına başladı. Futbolda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1966 Edremit spor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tarık Kısa yönetiminde Şehit Hamdibey Stadı’nda gerçekleştiriyor. Yeni transferleri ile güçlenen Edro, BAL Ligi’nde şampiyon olarak 3. Lige yükselmeyi hedefliyor. Basketbolda 30 yıldır kadın basketboluna hizmet veren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Güre spor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesine devam edecek. Edremit Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanan Körfezin Melekleri, Baş antrenör Ahmet Taşkan yönetiminde yine Süper Lig için, ligin ses getiren ekiplerinden birisi olmak için çalışıyor. Voleybolda TVF 1. Lig’de mücadele eden Edremit Belediyesi Altınoluk spor, Baş antrenör Gökhan Durmaz yönetiminde Güre Atatürk Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanıyor. Körfezin Sultanları şampiyon olarak Sultanlar Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor. Yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar dileyen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Yepyeni başarılara imza atmak için oluşturdukları güçlü kadroları, yönetimleri ve teknik ekipleriyle hazırlıklara başlayan takımlarımız Edremit Belediyesi Altınoluk spor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Güre spor ve 1966 Edremit spor'un ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.  Takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
Edremit'in adını tüm spor dallarında başarıyla tanıtan takımlar yeni sezon için iddialı.

Edremit ilçesini spor dallarında temsil eden üç kulüp yeni sezon hazırlıklarına başladı. Futbolda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1966 Edremit spor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Tarık Kısa yönetiminde Şehit Hamdibey Stadı’nda gerçekleştiriyor. Yeni transferleri ile güçlenen Edro, BAL Ligi’nde şampiyon olarak 3. Lige yükselmeyi hedefliyor.

Basketbolda 30 yıldır kadın basketboluna hizmet veren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Güre spor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesine devam edecek. Edremit Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanan Körfezin Melekleri, Baş antrenör Ahmet Taşkan yönetiminde yine Süper Lig için, ligin ses getiren ekiplerinden birisi olmak için çalışıyor.

Voleybolda TVF 1. Lig’de mücadele eden Edremit Belediyesi Altınoluk spor, Baş antrenör Gökhan Durmaz yönetiminde Güre Atatürk Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanıyor. Körfezin Sultanları şampiyon olarak Sultanlar Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.

Yeni sezon öncesinde tüm takımlara başarılar dileyen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Yepyeni başarılara imza atmak için oluşturdukları güçlü kadroları, yönetimleri ve teknik ekipleriyle hazırlıklara başlayan takımlarımız Edremit Belediyesi Altınoluk spor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Güre spor ve 1966 Edremit spor'un ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.  Takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.