Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI 15 EYLÜL’DE HIZ KAZANACAK

YAŞAM 04.08.2022 - 17:49, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI 15 EYLÜL’DE HIZ KAZANACAK

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla turizm sezonunda kazı sırasında sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara Eylül ayına kadar ara verildi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla turizm sezonunda kazı sırasında sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara Eylül ayına kadar ara verildi.   AKSA Balıkesir Doğalgaz Dağıtım Şirketi’nin, turizmde zirve sezonun tamamlanmasının ardından Eylül ayında çalışmalara hız kazandırılacağını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, cadde ve sokakların kazılması sırasında sıkıntıların yaşanacağını bu süreçte vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi. Başkan Ergin, Ayvalık’ta Temmuz ve Ağustos aylarının turizm sezonunda zirve dönemler olduğunu esnafın ve vatandaşların sıkıntı yaşamalarının önüne geçilmesi amacıyla çalışmaların 15 Eylül’den itibaren başlayacağını duyurdu. Başkan Ergin, “BOTAŞ iletim hatlarını gaz arzına hazır hale getirmesiyle 2022 yılının sonunda binalara doğalgaz bağlantısı gerçekleştirilecek. Ayvalıklılar ilk etapta belirlenen mahallelerde evlerinde sıcak bir ortamda yaşayarak geçirecek. Hem ısınacak, hem sıcak suya kavuşacak, hem de yemeklerini doğalgaz ile pişirecek. Doğalgaz kış sezonunda kentin havasına da çok önemli katkılar sağlayacak. 15 Eylül’den itibaren başlayacak çalışmalarla 150 Evler, Ali Çetinkaya ve Fethiye mahallerinden başlayarak tüm Ayvalık doğalgaz konforuyla tanışacak” dedi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla turizm sezonunda kazı sırasında sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara Eylül ayına kadar ara verildi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla turizm sezonunda kazı sırasında sıkıntı yaşanmaması için çalışmalara Eylül ayına kadar ara verildi.

 

AKSA Balıkesir Doğalgaz Dağıtım Şirketi’nin, turizmde zirve sezonun tamamlanmasının ardından Eylül ayında çalışmalara hız kazandırılacağını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, cadde ve sokakların kazılması sırasında sıkıntıların yaşanacağını bu süreçte vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

Başkan Ergin, Ayvalık’ta Temmuz ve Ağustos aylarının turizm sezonunda zirve dönemler olduğunu esnafın ve vatandaşların sıkıntı yaşamalarının önüne geçilmesi amacıyla çalışmaların 15 Eylül’den itibaren başlayacağını duyurdu.

Başkan Ergin, “BOTAŞ iletim hatlarını gaz arzına hazır hale getirmesiyle 2022 yılının sonunda binalara doğalgaz bağlantısı gerçekleştirilecek. Ayvalıklılar ilk etapta belirlenen mahallelerde evlerinde sıcak bir ortamda yaşayarak geçirecek. Hem ısınacak, hem sıcak suya kavuşacak, hem de yemeklerini doğalgaz ile pişirecek. Doğalgaz kış sezonunda kentin havasına da çok önemli katkılar sağlayacak. 15 Eylül’den itibaren başlayacak çalışmalarla 150 Evler, Ali Çetinkaya ve Fethiye mahallerinden başlayarak tüm Ayvalık doğalgaz konforuyla tanışacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.