Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLTARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ DURMUYOR

YAŞAM 15.02.2023 - 14:15, Güncelleme: 15.02.2023 - 14:15
 

İLTARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ DURMUYOR

İLTARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ DURMUYOR
Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü deprem bölgelerine destek olmak amacı ile farklı projeler yürütüyor. Bu projelerden ilki; bölgeye Balıkesir kuzusu göndermek, diğeri ise hayvan yemi temin edip göndermek. Balıkesir’den Deprem Bölgesine Karkas Kuzu Eti Gönderiliyor… İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Balıkesir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri ve üreticileri tarafından 600 adet küçükbaş Balıkesir Kuzusu, depremzedelere ulaştırılmak üzere kesime gönderildi. Hayvanların etleri, deprem bölgesine gönderilmek üzere Yozgat Et ve Süt Kurumuna teslim edilecek. Ayrıca Deprem afetinden etkilenen bölgelere hayvan yemi tedariki için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Balıkesir'li işletmelerin de katkılarıyla Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş Afşin ve Göksun İlçeleri, Hatay Belen ve Samandağ ile Osmaniye Bahçe ilçelerinde depremden zarar gören yetiştiricilere ulaştırılmak üzere 125 ton hayvan yemi ile 23 ton mısır silajı olmak üzere toplamda 6 adet tıra yüklenerek gönderildi.
İLTARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ DURMUYOR

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü deprem bölgelerine destek olmak amacı ile farklı projeler yürütüyor. Bu projelerden ilki; bölgeye Balıkesir kuzusu göndermek, diğeri ise hayvan yemi temin edip göndermek.

Balıkesir’den Deprem Bölgesine Karkas Kuzu Eti Gönderiliyor…

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Balıkesir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri ve üreticileri tarafından 600 adet küçükbaş Balıkesir Kuzusu, depremzedelere ulaştırılmak üzere kesime gönderildi. Hayvanların etleri, deprem bölgesine gönderilmek üzere Yozgat Et ve Süt Kurumuna teslim edilecek.

Ayrıca Deprem afetinden etkilenen bölgelere hayvan yemi tedariki için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Balıkesir'li işletmelerin de katkılarıyla Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş Afşin ve Göksun İlçeleri, Hatay Belen ve Samandağ ile Osmaniye Bahçe ilçelerinde depremden zarar gören yetiştiricilere ulaştırılmak üzere 125 ton hayvan yemi ile 23 ton mısır silajı olmak üzere toplamda 6 adet tıra yüklenerek gönderildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.