Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE ÖĞRETMENE HAKARET

DİĞER 11.05.2023 - 21:23, Güncelleme: 11.05.2023 - 21:29
 

İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE ÖĞRETMENE HAKARET

Bandırma Kaymakamının bilgisi dışında reddi muhakik talebinin ilçe milli eğitim müdürü tarafından reddedilmesi ilçeyi karıştırdı.
Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Skandal bir olay yaşandı. Kamu Görevinden Kaynaklı Görevi Başında Olan Öğretmen Hakarete Uğradı. Ama Nedense İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Görevlendirilen  Muhakkik Hakarete Uğrayan Öğretmene de Ceza Teklifinde Bulunup Hakaret EDİLENE Ceza İstedi.        2022 yılı Mart ayında  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde dönemin BİGEP projelerinden sorumlu öğretmen D.A görevinin başında iken hakarete maruz kaldı. Devlet adına her kim olursa olsun görevini yaparken saldırı veya hareket edilmesi kabul edilebilir bir durum değil. D.A. görevi başında iken, kamu görevinden kaynaklı görevini yaparken sözlü hakarete maruz kalması ile ilgili Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığına hakarette bulunan  öğretmen H.Ö.B hakkında şikayetçi oldu ve iddianame düzenlendi. Bandırma Asliye Ceza Mahkemesinde yargılama süreci başladı. Adli süreç devam ediyor. Gelişme oldukça paylaşım yapacağız. Ama öğretmenin adli şikayet süreci sonucu beklenmeden  kamu görevinden kaynaklı hakarete uğrayan öğretmen hakkında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kaymakamlık onayıyla muhakkik görevlendiriliyor. Görevlendirilen muhakkik okul müdürü  Ş.E.  hazırladığı soruşturma dosyasında hakarete uğrayan öğretmen hakkında da  disiplin cezası teklifinde bulunularak cezalandırılması yönünde kanaat belirtti.                  ÖĞRETMEN HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI       Öğretmen D.A., hem kamu görevinden kaynaklı görevini yaparken akarete uğrayıp hem de disiplin yönünden cezalandırılması yönündeki işlemlerin sorumluları hakkında Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığına görevi kötüye kullanma kapsamında şikayetçi oldu. Ayrıca Balıkesir Valilik makamına disiplin yönünden de şikayet dilekçesi verdiği, ve haksız verilen disiplin cezalarının iptali içinde İdare Mahkemesine dava açtığı öğrenildi.    Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen muhakkikin inceleme/soruşturma OLURU ALMADIĞI KONUDA DA inceleme/soruşturma yaptığı ortaya çıktı. Olur alınmayan konudan dolayı  disiplin ceza teklifinde bulunması ve reddi muhakkik talebinin kaymakamlık makamının resmi  bilgisi dışında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN tarafından reddedildiği öğrenildi. Bu durum ile ilgili hem savcılık soruşturma sürecinin, hem de disiplin soruşturma süreçlerinin devam ettiğini belirtelim.    Bandırma kaymakamının yetkisinde olan REDDİ MUHAKİK talebinin, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN tarafından kullanılması ile ilgili soruşturma süreci devam ediyor. Ama nasıl tamamlanacağı merak konusu. İlçe Milli Eğitim Müdürünün bağlı olduğu KAYMAKAMIN yetkisini kullanma cüreti ilginç. Adalet herkese lazım. Gün gelir sizde o kapıda beklersiniz ve adalet istersiniz. Elinizde fırsat varken adaletli davranmak yarın ihtiyacınız olduğunda adaletin sizin yanınızda olmasını sağlar. Unutmayın her adaletsizlik adaletle sonuçlanır. Doğan CÜCELOĞLU’nun dediği gib; ‘‘Hatırası Olan Ders Akılda Kalır’’ Öğretmen ders verir. Tabi ders almasını bilenlere.   Haber: Mustafa GÖKÇE  
Bandırma Kaymakamının bilgisi dışında reddi muhakik talebinin ilçe milli eğitim müdürü tarafından reddedilmesi ilçeyi karıştırdı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Skandal bir olay yaşandı. Kamu Görevinden Kaynaklı Görevi Başında Olan Öğretmen Hakarete Uğradı. Ama Nedense İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Görevlendirilen  Muhakkik Hakarete Uğrayan Öğretmene de Ceza Teklifinde Bulunup Hakaret EDİLENE Ceza İstedi.

 

     2022 yılı Mart ayında  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde dönemin BİGEP projelerinden sorumlu öğretmen D.A görevinin başında iken hakarete maruz kaldı. Devlet adına her kim olursa olsun görevini yaparken saldırı veya hareket edilmesi kabul edilebilir bir durum değil. D.A. görevi başında iken, kamu görevinden kaynaklı görevini yaparken sözlü hakarete maruz kalması ile ilgili Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığına hakarette bulunan  öğretmen H.Ö.B hakkında şikayetçi oldu ve iddianame düzenlendi. Bandırma Asliye Ceza Mahkemesinde yargılama süreci başladı. Adli süreç devam ediyor. Gelişme oldukça paylaşım yapacağız.

Ama öğretmenin adli şikayet süreci sonucu beklenmeden  kamu görevinden kaynaklı hakarete uğrayan öğretmen hakkında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kaymakamlık onayıyla muhakkik görevlendiriliyor. Görevlendirilen muhakkik okul müdürü  Ş.E.  hazırladığı soruşturma dosyasında hakarete uğrayan öğretmen hakkında da  disiplin cezası teklifinde bulunularak cezalandırılması yönünde kanaat belirtti.

                 ÖĞRETMEN HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI

      Öğretmen D.A., hem kamu görevinden kaynaklı görevini yaparken akarete uğrayıp hem de disiplin yönünden cezalandırılması yönündeki işlemlerin sorumluları hakkında Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığına görevi kötüye kullanma kapsamında şikayetçi oldu. Ayrıca Balıkesir Valilik makamına disiplin yönünden de şikayet dilekçesi verdiği, ve haksız verilen disiplin cezalarının iptali içinde İdare Mahkemesine dava açtığı öğrenildi.

   Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen muhakkikin inceleme/soruşturma OLURU ALMADIĞI KONUDA DA inceleme/soruşturma yaptığı ortaya çıktı. Olur alınmayan konudan dolayı  disiplin ceza teklifinde bulunması ve reddi muhakkik talebinin kaymakamlık makamının resmi  bilgisi dışında Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN tarafından reddedildiği öğrenildi. Bu durum ile ilgili hem savcılık soruşturma sürecinin, hem de disiplin soruşturma süreçlerinin devam ettiğini belirtelim.

   Bandırma kaymakamının yetkisinde olan REDDİ MUHAKİK talebinin, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN tarafından kullanılması ile ilgili soruşturma süreci devam ediyor. Ama nasıl tamamlanacağı merak konusu. İlçe Milli Eğitim Müdürünün bağlı olduğu KAYMAKAMIN yetkisini kullanma cüreti ilginç.

Adalet herkese lazım. Gün gelir sizde o kapıda beklersiniz ve adalet istersiniz. Elinizde fırsat varken adaletli davranmak yarın ihtiyacınız olduğunda adaletin sizin yanınızda olmasını sağlar. Unutmayın her adaletsizlik adaletle sonuçlanır.

Doğan CÜCELOĞLU’nun dediği gib; ‘‘Hatırası Olan Ders Akılda Kalır’’ Öğretmen ders verir. Tabi ders almasını bilenlere.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.