Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Jandarma ve İl Emniyet Omuz Omuza!

ASAYİŞ 23.08.2022 - 14:21, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

İl Jandarma ve İl Emniyet Omuz Omuza!

Balıkesir’in Merkez ilçelerinde İl Jandarma ve Emniyet kolluk kuvvetleri, yol aramalarından çok sayıda mühimmat ve şahısı ele geçirdi.
İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu açıklamada “Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 22 aranan şahıs yakalandı. 1 adet tabanca ele geçirildi.” şeklinde açıklamada bulundu.   İl Emniyetten Kısa Süre Büyük İş! Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Gönen İlçelerinde toplum huzurunu tehdit eden şahısları, silahlarıyla yakaladı.   Yapılan denetim ve çalışmalarda toplam 36 aranan şahıs yakalanmış ve 14 şahıs tutuklanmıştır.6 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 57 adet fişek ele geçirilmiştir. 6 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 18 adet kartuş ele geçirilmiştir. 2 adet kurusıkı tabanca da ele geçirilenler arasındadır.   Balıkesir İl Jamdarma ve İl Emniyetin çalışmalarında toplam 58 şahıs yakalandı ve 14 tutuklama gerçekleşti.İl Jamdarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir. dedi.
Balıkesir’in Merkez ilçelerinde İl Jandarma ve Emniyet kolluk kuvvetleri, yol aramalarından çok sayıda mühimmat ve şahısı ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığının yapmış olduğu açıklamada “Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 22 aranan şahıs yakalandı. 1 adet tabanca ele geçirildi.” şeklinde açıklamada bulundu.
 

İl Emniyetten Kısa Süre Büyük İş!

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Gönen İlçelerinde toplum huzurunu tehdit eden şahısları, silahlarıyla yakaladı.

 

Yapılan denetim ve çalışmalarda toplam 36 aranan şahıs yakalanmış ve 14 şahıs tutuklanmıştır.6 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 57 adet fişek ele geçirilmiştir. 6 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 18 adet kartuş ele geçirilmiştir. 2 adet kurusıkı tabanca da ele geçirilenler arasındadır.

 

Balıkesir İl Jamdarma ve İl Emniyetin çalışmalarında toplam 58 şahıs yakalandı ve 14 tutuklama gerçekleşti.İl Jamdarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.