Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Başkanı Yüksel Ziyaretlere Devam Ediyor!

GÜNDEM 26.08.2022 - 16:21, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

İl Başkanı Yüksel Ziyaretlere Devam Ediyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL. Hasköy ve Gökçeyazı ziyaretlerinden sonrasında Gömeniç ve Balyaya gitti.
Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gömeniç Mahallesinde Cuma Namazı sonrası Kuran Kursunu Ziyaret ederek, Öğrencilere Hediye takdiminde bulundular. Ekrem Gökay Yüksel yapmış olduğu açıklamada, “Gömeniç Mahallesi Muhtarı İsmail ECEALP ve Gömeniç Mahallesi Sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.   Ziyaretine devam eden Yüksel, Balya İlçe Başkanlığındaydı. İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Balya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail KOCAMAN ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare ettiler.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL. Hasköy ve Gökçeyazı ziyaretlerinden sonrasında Gömeniç ve Balyaya gitti.

Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gömeniç Mahallesinde Cuma Namazı sonrası Kuran Kursunu Ziyaret ederek, Öğrencilere Hediye takdiminde bulundular.

Ekrem Gökay Yüksel yapmış olduğu açıklamada, “Gömeniç Mahallesi Muhtarı İsmail ECEALP ve Gömeniç Mahallesi Sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Ziyaretine devam eden Yüksel, Balya İlçe Başkanlığındaydı.

İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Balya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail KOCAMAN ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.