Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA CHP GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR

SİYASET 08.12.2022 - 18:18, Güncelleme: 08.12.2022 - 18:18
 

İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA CHP GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR

İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA CHP GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR
‘’BÜTÜN GENÇLİK ÖRGÜTLERİMİZLE KAPI KAPI DOLAŞIP YENİ SEÇMENLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ.’’   Cumhuriyet Hak Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun “İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA yapmış olduğu “Ayağa kalkın gençler, kadınlar, çocuklar…” mesajı ile CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları bütün unsurlarını aktif hale getirdi. CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can BARUT yaptığı açıklamada; “Kendine Güven, Geleceği Kur” mottosuyla yola çıkarak Balıkesir genelinde tüm örgütlerimizle yeni seçmenleri evinde ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere özel mektubunu ve selamlarını iletiyoruz. İlk defa oy kullanacak yeni genç arkadaşlarımızı kapı kapı dolaşıp ziyaret ettiğimizde onlara, Atatürk’ün emanetine ve büyük hayaline sahip çık,, geleceğini kendisinin kur, geleceğine sahip çık, artık ayağa kalkma zamanı olduğunu ve sandığa gittiğinde bu durumu değerlendirerek oy vermesi gerektiğini söylüyoruz.   Gençlerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm üretiyoruz. Gençlerimizin ekonomi, işsizlik, düşünce özgürlüğü, sınav sistemlerinin yetersizliği, torpil ve kayırmacılık gibi sorunları var. Bizim iktidarımızda gençlerimizin bütün problemlerini çözecek ve onlar için güvenilir, yaşanılabilir bir Türkiye’yi yeniden inşaa edeceğiz.   Ayrıca seçim dönemine girdiğimiz bir dönemde saha daha aktif olmak, daha verimli çalışmak, daha planlı iş yapabilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Karesi ve Altıeylül gençlik kolları başkanlığında değişime gittik. Altıeylül Gençlik Kolları Başkanlığına Emre MADEN’in ataması yapıldı. Karesi Gençlik Kolları Başkanlığına ise Seyhan AYNA atandı. Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Çok zorlu bir dönemde bu görevi aldılar. Göreve gelmelerinin hemen ardından seçim startı verip saha çalışmalarına başlayan bu iki yönetim göz doldurdu. Bu özverili hareketlerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçim döneminde genel merkezimiz, il başkanlığımız ve adaylarımız ile birlikte gece gündüz demeden saha da aktif olarak çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler; Atamızın bize bırakmış olduğu emanete sahip çıkacak gençleriz, bu ülkenin geleceğiyiz, küskünlük, dargınlık vakti değil çalışma, ve bir olma vakti. 1 oyun dahi çok önemli olduğu bir seçim bizi bekliyor. Daha güçlü bir Türkiye için, adaletin ve hukukun daha üstün olduğu bir Türkiye için, işsizlik sorunu olmayan bir Türkiye için, öğrencilerimizin kafalarında acaba sorusu olmayan bir Türkiye için, her şeyi bir kenara bırakıp ortak akılla ve birlik beraberlik içerisinde sandıklarımıza sahip çıkarak bu seçimleri gerçekleştirmemiz gerekiyor” dedi.  
İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA CHP GENÇLİĞİ GÜMBÜR GÜMBÜR

‘’BÜTÜN GENÇLİK ÖRGÜTLERİMİZLE KAPI KAPI DOLAŞIP YENİ SEÇMENLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ.’’

 

Cumhuriyet Hak Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun “İKİNCİ YÜZYIL ÇAĞRISINDA yapmış olduğu “Ayağa kalkın gençler, kadınlar, çocuklar…” mesajı ile CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları bütün unsurlarını aktif hale getirdi.

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can BARUT yaptığı açıklamada; “Kendine Güven, Geleceği Kur” mottosuyla yola çıkarak Balıkesir genelinde tüm örgütlerimizle yeni seçmenleri evinde ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere özel mektubunu ve selamlarını iletiyoruz.

İlk defa oy kullanacak yeni genç arkadaşlarımızı kapı kapı dolaşıp ziyaret ettiğimizde onlara, Atatürk’ün emanetine ve büyük hayaline sahip çık,, geleceğini kendisinin kur, geleceğine sahip çık, artık ayağa kalkma zamanı olduğunu ve sandığa gittiğinde bu durumu değerlendirerek oy vermesi gerektiğini söylüyoruz.

 

Gençlerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm üretiyoruz. Gençlerimizin ekonomi, işsizlik, düşünce özgürlüğü, sınav sistemlerinin yetersizliği, torpil ve kayırmacılık gibi sorunları var. Bizim iktidarımızda gençlerimizin bütün problemlerini çözecek ve onlar için güvenilir, yaşanılabilir bir Türkiye’yi yeniden inşaa edeceğiz.

 

Ayrıca seçim dönemine girdiğimiz bir dönemde saha daha aktif olmak, daha verimli çalışmak, daha planlı iş yapabilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Karesi ve Altıeylül gençlik kolları başkanlığında değişime gittik.

Altıeylül Gençlik Kolları Başkanlığına Emre MADEN’in ataması yapıldı. Karesi Gençlik Kolları Başkanlığına ise Seyhan AYNA atandı. Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Çok zorlu bir dönemde bu görevi aldılar. Göreve gelmelerinin hemen ardından seçim startı verip saha çalışmalarına başlayan bu iki yönetim göz doldurdu. Bu özverili hareketlerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki seçim döneminde genel merkezimiz, il başkanlığımız ve adaylarımız ile birlikte gece gündüz demeden saha da aktif olarak çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler; Atamızın bize bırakmış olduğu emanete sahip çıkacak gençleriz, bu ülkenin geleceğiyiz, küskünlük, dargınlık vakti değil çalışma, ve bir olma vakti. 1 oyun dahi çok önemli olduğu bir seçim bizi bekliyor. Daha güçlü bir Türkiye için, adaletin ve hukukun daha üstün olduğu bir Türkiye için, işsizlik sorunu olmayan bir Türkiye için, öğrencilerimizin kafalarında acaba sorusu olmayan bir Türkiye için, her şeyi bir kenara bırakıp ortak akılla ve birlik beraberlik içerisinde sandıklarımıza sahip çıkarak bu seçimleri gerçekleştirmemiz gerekiyor” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.